• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olma ihtimaliiii :(

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kızlar kaç gündür kasıklarımda batmalar kasığımın altında bi şişlik hissediyorum bat 19 Şubat bugün göğüslerimin dolgunlaştığını anladım bir de her ay şeffaf akıntım olurdu şimdi ara ara sarımsı akıntım oluyo kendimi kaptırmak da istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum bazı belirtilerm de adet öncesi gibi kocaman sivilcem var her adet öncesi çıkan

Kızlar kaç gündür kasıklarımda batmalar kasığımın altında bi şişlik hissediyorum bat 19 Şubat bugün göğüslerimin dolgunlaştığını anladım bir de her ay şeffaf akıntım olurdu şimdi ara ara sarımsı akıntım oluyo kendimi kaptırmak da istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum bazı belirtilerm de adet öncesi gibi kocaman sivilcem var her adet öncesi çıkan

Benimde bat 19. Bende göğüs dolgunlasmasi disinda pek bi belirti yok. Kasıklarda batma iyiye işaret ama hayırlısı tabi kendini pek de kaptırma cunku sonra olmayınca üzülüyoruz...

Canım gun aşırı yapmaya calistik. Yumurtama günlerine denk gelmiştir umuyorum. Ama nedense pek bi ümidim yok bu ay icin. Sen Naptın değerlendirdin mi? Ne kadar suredir Bebek düşünüyordunuz

4 aydır bu ay 3 7 arası yumurtlama günümdü 4 ve 6 sında oldu birliktelik inş o günlerdedir bende umut etmek istemiyorum ama yine de düşünüyorum

Aynen canım bizde 4 aydır düşünüyorduk. Allah insallah ikimize de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.haklısın bi yandan ümitleniyorum bende, bir yandan da ümitlenmek istemiyorum. İnan bu son günler de geçmiyor beklemekten.. Evde gebelik testi yapmayı dusunuyormusun peki.

Hadi ya :) evet ama cuma gününe kadar bekliym diyorum ama sonuç ne olursa olsun yaz buraya merak ettim inşallah hamileyizdir hayırlı zamanı şimdidir ne kadarlık evlisin

Hadi ya :) evet ama cuma gününe kadar bekliym diyorum ama sonuç ne olursa olsun yaz buraya merak ettim inşallah hamileyizdir hayırlı zamanı şimdidir ne kadarlık evlisin

Ortak noktalarımız var :) ben 1,5 senedir evliyim. Sen? Tamam canım kesin yazarim. Sende yaz sonucunu bana. Ben biraz sabırsız bir insanım. Cuma gününü bekliyecegimi hiç sanmıyorum ya :KK55:

Benim de 1,5 sene :) bende aşırı sabırsız biriyim ama korku daha ağır basıyo geçen ay bir günlük gecikmeye ne kadar umutlanmıştım o yüzden bekliccem ama mutlaka yaz sonucu yaparsan da gerçi eğer varsa da çıkar zaten 3 gün kalınmasına artık

Benim de 1,5 sene :) bende aşırı sabırsız biriyim ama korku daha ağır basıyo geçen ay bir günlük gecikmeye ne kadar umutlanmıştım o yüzden bekliccem ama mutlaka yaz sonucu yaparsan da gerçi eğer varsa da çıkar zaten 3 gün kalınmasına artık

Aynen bende de oyle olmustu ( bu kadar olur ya) Haha :)) aynen sonra da çok üzülüyorum çok kotu oluyorum malesef bende. Tamam canım yazacam sende yaz. İnsallah umut ediyorum ki Allah ikimize de nasip eder. Dualarimdasin. Hayırlı geceler kardesim :)

Benim bi sağ kasığıma ağrı giriyo aradan zaman geçiyo sol kasığıma bilmiyorum belki de benim de hazırlıktır şişkinlik hissediyo musun vücudunda ümitlenmeyelim sonra yıkılmak istemiyorum

Benim bi sağ kasığıma ağrı giriyo aradan zaman geçiyo sol kasığıma bilmiyorum belki de benim de hazırlıktır şişkinlik hissediyo musun vücudunda ümitlenmeyelim sonra yıkılmak istemiyorum

Göğüslerimde şişkinlik ve ağrı var ama nerdeyse 5 gündür boyle. Onun dışında bişey yok. İnsallah ikimizde iyi haberler aliriz canım

Back