Arkadaşlar merhabalar. Geçen ay başıma bir sıkıntı geldi. Erkek arkadaşımla prezervatif kullanarak korunuyoruz. Fakat geçen ay ilişki sırasında yırtılma olduğunu fark ettik. İlişki reglim bittikten 3 gün sonra olmuştu. Fark ettiğimiz zaman yaklaşık 4 saat sonra hemen ella kullandım. Fakat ister istemez içimde bir kuşku oluştu. Bu ayki regl tarihim 11'inde olacaktı fakat ben kafam rahat etsin diye dün hamilelik testi yaptım. İlk yaptığım test ucuz bir testti. Baktığım zaman silik bir ikinci çizgi gördüm. Bunun üzerine yeniden test aldım. Days comfort isimli bir testti. Bunu yaptığım zaman ise negatif çıktı. Diğer çizgi hiç oluşmadı. Regl belirtilerim var; göğüs ağrısı gibi ama hala olmadım. Hamile olma ihtimalim çok düşük biliyorum ama yine de kafamda soru işaretleri oluştu. Tüm tedbirlere rağmen hamile kaldıysam benim için büyük bir sürpriz olacak.
Bebek sahibi olmak düşündüğüm bir şey değil. Eğer hamile kaldıysam kürtaj olmak zorunda kalacağım. Yüksek lisans eğitimim için şimdilik küçük bir şehirde bulunuyorum. Önümüzdeki ay bir nedenle il dışına çıkacağım. Bu esnada hamileliğin 7. haftası olacak. Burada kan testi yaptırmam pek mümkün değil bu yüzden hamilelik testleri kullanıyorum. Fakat testler ciddi anlamda kafamı karıştırdı. Biliyorum çoğu kadın anne olmak uğraşıyor ama ben henüz buna hazır değilim. Bu konuda deneyimi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim:)
Bebek sahibi olmak düşündüğüm bir şey değil. Eğer hamile kaldıysam kürtaj olmak zorunda kalacağım. Yüksek lisans eğitimim için şimdilik küçük bir şehirde bulunuyorum. Önümüzdeki ay bir nedenle il dışına çıkacağım. Bu esnada hamileliğin 7. haftası olacak. Burada kan testi yaptırmam pek mümkün değil bu yüzden hamilelik testleri kullanıyorum. Fakat testler ciddi anlamda kafamı karıştırdı. Biliyorum çoğu kadın anne olmak uğraşıyor ama ben henüz buna hazır değilim. Bu konuda deneyimi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim:)