How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamile olduğunuzu kaçıncı haftadan öğrendiniz?

Nisanesintisi01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
2.595
2.933
83
Kızlar genelde 4 ya da 5.haftada hamile olduğunu öğrenir kişi ama adet günüme 6 gün var eğer adet günümde öğreneceksem ve varsa eğer hamilelik 3 hafta olmuş olacak bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Bir önceki adet başlangıç tarihinden itibaren hesaplanıyor ama siz regl olmayınca kan testi veriyorsunuz benim 300 küsürlerde çıkmıştı doktor da şuan çok küçük olduğunu ve kese de 1600 lerde falan görünüyor hesaplayıp örneğin cuma gel kesene bakıcaz diyor kese görünürse de 15 gün sonra kalp atışı için çağırıyor süreç bu.

Genelde 2 hafta civarı belli oluyor ama daha erken öğrenmek isterseniz kanda baktırabilirsiniz. Kanda 72 saat sonra çıkıyor

Bir önceki adet başlangıç tarihinden itibaren hesaplanıyor ama siz regl olmayınca kan testi veriyorsunuz benim 300 küsürlerde çıkmıştı doktor da şuan çok küçük olduğunu ve kese de 1600 lerde falan görünüyor hesaplayıp örneğin cuma gel kesene bakıcaz diyor kese görünürse de 15 gün sonra kalp atışı için çağırıyor süreç bu.

Ayyy insallah biz de sağlıkla ve hayırlısı ile nasip olur

Aaaaa nasıl anladınızzz????

Kirpiklerim çapraz çaprazdı acaip ateş basıyordu beni tükürüğüm artmıştı hatta bu kadar erken belirti başlar mı demiştim kendi kendime ama hamileydim hatta aşermem olduğu gün anneme anne ben hamileyim demiştim :)) kızım olucak demiştim ikiside doğru çıktı

Şaşırtıcı ama ben yumurtlama dönemimde hemen farkettim. Bu ay hamile kaldım diye. Kasıklarımda ve alt karın bölgemde çok kaşıntı vardı, tatlı tatlı alerji gibi. Fena bir şekilde yorgunluk vardı.
Adete bir hafta kala, yani
3 haftalıkken de kesinleşti.

Back