- 5 Mart 2013
- 23.546
- 44.670
- 798
Teşekkürler, amin isteyen herkese inşallahAmin, Allah razı olsun.
İnşallah nasip olur. Darısı dilediğiniz zamanda başınıza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler, amin isteyen herkese inşallahAmin, Allah razı olsun.
İnşallah nasip olur. Darısı dilediğiniz zamanda başınıza.
vallahi 7 ay belli etmemeniz de ayrı başarı, imkan olsa en güzeli aslında son aya kadar kimseye söylememekİnan yine söylemezdim de ders programı yapacaklardı söyledim ki sonra zorluk çekmesinler :)
çok teşekkürler :)Önceden planlanan bir iş içindeyseniz önden söylemenizde fayda var, hayırlı olsun bu arada
çok teşekkürler :)
yalnız şimdiden bunu pek takmayın kafaya, o gün geldiğinde su akar yolunu bulur :)
araya yaz tatilinin girmesi de işime yaradı aslında. benim bir arkadaşım 7 aya kadar çalıştı o zamandan sonra sormaya başladılar hamile misin diyevallahi 7 ay belli etmemeniz de ayrı başarı, imkan olsa en güzeli aslında son aya kadar kimseye söylememek
Ben ogrendim an soledim abi bisi dicem ben hamileyim diye çünkü ofiste isi yapan tekim ben haricinde cogu isi kimse bilmiyor. Birini acilen bulsunlar ve ogretim die ama.acayip bozuldular. Sadece hayırlı olsun dedi birini aramiyo bile.evet özel sektörde çok geciktirmemek lazım çünkü özellikle tek kişinin olduğu pozisyonlarda yerine bakacak birini bulup yetiştirmek uzun bir süreç diye düşünüyorum
12. hafta bittikten sonra müdürüme söyledim yapacak bir şey yok dedi olan olmuş ama rapordu izindi sıkıntı çıkarmıyorlar Allah'tan
Benimki erkek seninki?Acaba aynı müdüre mi sahibiz diye düşündüm bi an
Erkek mi desem öküz mü desem ne desem bilemedimBenimki erkek seninki?
haha kesin aynıErkek mi desem öküz mü desem ne desem bilemedim
Kızlar merak ettiğim bir konu çalışan arkadaşlar hamile olduğunuzu işvereninize kaçıncı ayınızda ve nasıl söylediniz ?
İnş kadarlık hamileydiniz o zaman :)Ben memurum ama bir sure saklamistim.
Sonra kar yagdi engelli ve hamile personel izinliymis dediler o zaman ben gelmiyorum mudurum demistim :)
Canim 12 haftalik olmustum.İnş kadarlık hamileydiniz o zaman :)