• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğunuzu işvereninize nasıl söylediniz ?

Önceden planlanan bir iş içindeyseniz önden söylemenizde fayda var, hayırlı olsun bu arada :KK16:
çok teşekkürler :)

yalnız şimdiden bunu pek takmayın kafaya, o gün geldiğinde su akar yolunu bulur :)

Kalp atışıni duyunca söyledim çünkü mesai fln yapiyoduk bilmeseler.mesaiue dvm edecektim

Ben 15.haftadayım daha söylemedim 17.haftada söyleyeceğim doktor icin izin alırken :))) yeterli bence 4 aylık oluyo

vallahi 7 ay belli etmemeniz de ayrı başarı, imkan olsa en güzeli aslında son aya kadar kimseye söylememek :halay:
araya yaz tatilinin girmesi de işime yaradı aslında. benim bir arkadaşım 7 aya kadar çalıştı o zamandan sonra sormaya başladılar hamile misin diye

Hamilelikte çalışırken sağlık sorunu yaşayınca bir şekilde öğreniyorlar, ya da diğer çalışan arkadaşlardan. Bir sağlık sıkıntısı yoksa 3 aydan sonra söylenebilir. Bilmiyorum özelde misiniz devlette mi maalesef hamilelikten sonra ücretsiz izin kullandığım için idari amirim resmen mobbing uyguluyor. İnşallah sizinki üremenizden rahatsız olan bir tip değildir

evet özel sektörde çok geciktirmemek lazım çünkü özellikle tek kişinin olduğu pozisyonlarda yerine bakacak birini bulup yetiştirmek uzun bir süreç diye düşünüyorum
Ben ogrendim an soledim abi bisi dicem ben hamileyim diye çünkü ofiste isi yapan tekim ben haricinde cogu isi kimse bilmiyor. Birini acilen bulsunlar ve ogretim die ama.acayip bozuldular. Sadece hayırlı olsun dedi birini aramiyo bile.😂

Valla bende konu sahibi gibi henüz hamile olmayan ama olmayı planlayanlar arasındayım :KK48: Benim patronum başım dönüyor desem hamile misin derdi, midem bulansa hamile misin derdi ödü kopuyor hamile kalacağım diye :KK53: Ben su içince yemek yiyince karnım şişiyor sanarsınız ki içerde 6-7 aylık bebek var ödü kopuyor soramıyor da bazen çok gülüyorum ama bu aralar sustu bir şey demiyor karışmıyor herhalde bir gün olacağını kabullendi o da :KK45: yine de söylerken alıştıra alıştıra söyleyeceğim bayılıp kalmasın adamcağız :anneadayı: Ve eğer hamile olursam 3.ayım bitince söylerim yerime başkasını bakmaları için çünkü ben tekim işlerimi öğretmem gerek :KK16:

Kızlar merak ettiğim bir konu çalışan arkadaşlar hamile olduğunuzu işvereninize kaçıncı ayınızda ve nasıl söylediniz ? :KK16:

üçüncü ayda 3 buçuk aylıkken falandı heralde müdürümün eşi de bizle çalışıyordu onla özel konusmak istediğimi soyleyip anlattım 3 bucuk aydan once anlatmayin dusuk tehlikesi vesaire diye sonra soylersiniz is yerinize üstlerde kadın olanlar varsa onlara anlatmak daha kolay ve rahat oluyor

Back