Hamile olduğunu öğrenenler iştahınız nasıl ?

karanmasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
322
194
103
37
Merhabalar, 5 haftalık hamileyim.. çok iştahım var, boğazıma engel olamıyorum:(
Böyle giderse çok kilo alacağım..
Sizler neler yaptınız? Diyet yaptınız mı?
Fazla kilo almamak İçin Neler yaptınız ?

Merhabalar, 5 haftalık hamileyim.. çok iştahım var, boğazıma engel olamıyorum:KK43:
Ben de 5 haftalık hamileyim Yemek değil ama abur cubur vs Canım istiyor. Kendimi kontrol etmeye çalışıyorum Ucundan tadıp bırakmaya çalışıyorum ama kilo en büyük kabusum :( o yüzden diyetisyenden randevu aldım canım ben hamileliği en az kilo ile tamamlamak için. İstersen birlikte kilo takibi yapabiliriz :anneadayı:

Merhabalar, 5 haftalık hamileyim.. çok iştahım var, boğazıma engel olamıyorum:KK43:
Benim hep yerindeydi istahim, 22 haftaya girdik 7.5 kg aldım. Elimden geldiğince hakim olmaya çalışıyorum ama çok kisitlamiyorum kendimi veririz inslaah dogumdan sonra.

Ben de 5 haftalık hamileyim Yemek değil ama abur cubur vs Canım istiyor. Kendimi kontrol etmeye çalışıyorum Ucundan tadıp bırakmaya çalışıyorum ama kilo en büyük kabusum :KK43: o yüzden diyetisyenden randevu aldım canım ben hamileliği en az kilo ile tamamlamak için. İstersen birlikte kilo takibi yapabiliriz :anneadayı:
İlk 3 ay Bebeğin gelişimi için önemli olmasa....
Gidince bizede haber ver canım, bakalım işe yarayacak mı? Bu arada kaç kilo ile hamile kaldınız?

İlk 3 ay Bebeğin gelişimi için önemli olmasa....
Gidince bizede haber ver canım, bakalım işe yarayacak mı? Bu arada kaç kilo ile hamile kaldınız?
Evet canım haklısın , hamurdan şekerden bebeğe yararsız olan şeylerden değil de sağlıklı olandan kilo alabilmek önemli. Sağlıklı beslenme için gitmek istiyorum ben de. 56 ile kaldım. Sen ?

Kızlar hazır hepimiz 5 haftalıkken bu başlık altında yediğimizi içtiğimizi paylaşalım. Çok çok abartmandan yemiş oluruz belki bu sayede. Hem çok yemek değil sağlıklı yemek bebişler için önemli olan:kk77:

Bende 5 haftalık hamileyim ama tam tersi hiç iştahım yok zorla yiyorum.. :(

Kızlar hazır hepimiz 5 haftalıkken bu başlık altında yediğimizi içtiğimizi paylaşalım. Çok çok abartmandan yemiş oluruz belki bu sayede. Hem çok yemek değil sağlıklı yemek bebişler için önemli olan:kk77:
Sana katılıyorum canım.. hem kendimizi kontrol etmiş oluruz..
Bu ara da keseyi Cuma günü görmüştük.. kalp atışı İçin 2 hafta sonra gel dedi doktor.. sizde durumlar nedir,?

Sana katılıyorum canım.. hem kendimizi kontrol etmiş oluruz..
Bu ara da keseyi Cuma günü görmüştük.. kalp atışı İçin 2 hafta sonra gel dedi doktor.. sizde durumlar nedir,?
Canım ben geçtiğimiz Pazartesi sağlık ocağında kan verdim 115 çıktı değer, Cuma doktora gittik tekrar tahlil istedi bu kez değer 1000 üzeriydi ikiz olabilir dedi ama keseyi göremedik. Cuma günü tekrar gideceğiz bakalım inşallah bu kez görürüz. Henüz görünmediği için ben de gelgitler içindeyim psikolojik olarak

Konu resmen benim icin acilmis. Ben de 6+3 gunluk hamileyim. Gecen haftaya kadar boyke birsey yoktu. Son bir haftadir doymak bilmiyorum. 2 saat surmuyor acikiyorum 60 kilo 1.65 boyundayim. Kilolu gorunmuyorum ama bu gidisle halim mechul. Kardesimlerim bile laf atmaya gulmeye basladi :)
Bugun yedilerim
Sabah kalvaltisi ( dolu dolu bir kahvaltiydi)
Oglen yaprak sarmasi yaninda yogurt
2 saat sonra yine yaprak sarmasi yogurt
Aksam patates cok canim cekti annem kizartti.
Arada 3 muz
1 portakal
1 elma
Az ceviz
Suan su saatte yine acim. Size yazarken bile karnim kaziniyor....galiba gidip ufaktan atistiracagim. Yoksa uyuyamam

Konu resmen benim icin acilmis. Ben de 6+3 gunluk hamileyim. Gecen haftaya kadar boyke birsey yoktu. Son bir haftadir doymak bilmiyorum. 2 saat surmuyor acikiyorum 60 kilo 1.65 boyundayim. Kilolu gorunmuyorum ama bu gidisle halim mechul. Kardesimlerim bile laf atmaya gulmeye basladi :)
Bugun yedilerim
Sabah kalvaltisi ( dolu dolu bir kahvaltiydi)
Oglen yaprak sarmasi yaninda yogurt
2 saat sonra yine yaprak sarmasi yogurt
Aksam patates cok canim cekti annem kizartti.
Arada 3 muz
1 portakal
1 elma
Az ceviz
Suan su saatte yine acim. Size yazarken bile karnim kaziniyor....galiba gidip ufaktan atistiracagim. Yoksa uyuyamam
:) hahaaa ha birisi beni anlatmış :)

:işsiz:
Canım ben geçtiğimiz Pazartesi sağlık ocağında kan verdim 115 çıktı değer, Cuma doktora gittik tekrar tahlil istedi bu kez değer 1000 üzeriydi ikiz olabilir dedi ama keseyi göremedik. Cuma günü tekrar gideceğiz bakalım inşallah bu kez görürüz. Henüz görünmediği için ben de gelgitler içindeyim psikolojik olarak
Strese girme desemde, bende en az senin kadar stresliyim.. sağlıklı olsunlar da acelesi Yok gösterirler herhalde :işsiz: :dua:

Ben de 13 haftalık hamileyim 60 kiloyla hamile kaldım ve 66 kiloyum, ilk 3 ay yani 1 hafta önceye kadar deli gibi yiyordum, ama şuan o kadar acıkmıyorum. Acıktığımda çok yiyorum. Hemşire hamur işini abartma dedi. Yoksa ilerisi hiç iyi görünmüyor bence. İlk 3 ay 2-3 kilo normalmiş de nerdeyse 6 kilo aldım. Allahtan kas yapım fazla da çok belli olmuyor yoksa kafayı yer insan heralde. 80 i bulmazsam iyidir. Kusana kadar yiyorum, bulantım olmadan kusuyorum.:bicak:

:KK12::KK12:
Ben de 13 haftalık hamileyim 60 kiloyla hamile kaldım ve 66 kiloyum, ilk 3 ay yani 1 hafta önceye kadar deli gibi yiyordum, ama şuan o kadar acıkmıyorum. Acıktığımda çok yiyorum. Hemşire hamur işini abartma dedi. Yoksa ilerisi hiç iyi görünmüyor bence. İlk 3 ay 2-3 kilo normalmiş de nerdeyse 6 kilo aldım. Allahtan kas yapım fazla da çok belli olmuyor yoksa kafayı yer insan heralde. 80 i bulmazsam iyidir. Kusana kadar yiyorum, bulantım olmadan kusuyorum.:bicak:
Acaba bu iştah ilk aylarda mı böyle oluyor diye düşünmüştüm.. yoksa 9 ay böyle yersek bittik biz :KK12:

Durun size moral olsun. Ben de 6 haftalik gebeyim ve 75.5 kiloda hamile kaldim. 90 kiloyu gecmemeyi umuyorum.

Back
X