Hamile olduğunu eş'e süprizle anlatmak, fikirler😍❤️

topraktonlari

Macera çağırıyor, gitmeliyim🐬
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2024
50
28
Merhaba hanımlar, gebe kaldığınız zaman, eşinize bunu nasıl açıklarsınız veya açıkladınız? Gebe kalırsam, büyük bir süprizle söylemek istiyorum ama internette gördüğümüz gibi bilindik şekilde istemiyorum farklı olsun isterim anlamaması için. Fikirleriniz varmıı?

Bi sayfa var instagramda o sayfadan rica et kupa yaptır kupanın dibine bebek yapsın (resim değil figür) ben geliyorum falan yazdır o kupada kahve ver içsin kahve biterken fark etsin

Ya şekerim adama bebek verecek karnında taşıyıp hamilelik serüvenini tamamlayıp lohusa parkurundan geçeceksin. Ve bir yenidoğan yavru kuşla dengen alt üst olacak zaten gebe kaldığın andan itibaren kilo alıp hormonlar uçuşa geçecek memeler süt müt derken ooo..
Sözün özü erkekler sürprizi bence hak etmiyor, bence değmez hiç gerek yok çileyi çeken sensin gebe kalırsan, o söyleyince sana yapsın asıl hıh
Çocuk olacak daha ne olsun başlı başına olağanüstü bir şey, boşver şımarmasın

Ben ölmüşüm yahu,hayatta yapmam böyle şeyler.
Hepsi deli saçması geliyor bana.

Çok da yüz vermeyin. Dümdüz söyleyin. Esas sürprizi hak eden sizsiniz. Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah
Evet haklısınız ama benim olayım biraz öyle, her konuda süprizciyim herkes için. Sadece bu konuda fikrim yok

Gebe kalmak deyimi çok itici yaa. Hamileyim diye kullanabilirsiniz.
Kutuda emzik olabilir . Renk olarak beyaz olsun da cinsiyeti de düşünmesin ek olarak:)

Her sürprizi denediler farklı ne olabilir ki ? Bizimki planlı gebelik olduğu için birlikte aldık haberi saglikocaginda kan vermiştim,doktor bizzat arayıp tebrik ederim pozitif dedi ,biz askerlik için alışveriş yapiyorduk

Eşi teste iseyip pozitifi gorurse büyük supriz olmaz mı ? elinde kutu icinde pozitif test

Ben ölmüşüm yahu,hayatta yapmam böyle şeyler.
Hepsi deli saçması geliyor bana.

Çok da yüz vermeyin. Dümdüz söyleyin. Esas sürprizi hak eden sizsiniz. Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah
Katılıyorum. Banada çok gereksiz geliyor böyle şeyler. İçten bir şekilde söylemek varken kasmaya gerek yok bence. Benmi çok odunum bilemedim.

Yani önce hayırlısıyla hamile kalsaydın da sonra nasıl söyleyeceğini düşünseydin daha doğru bir sıralama olmaz mıydı
Bana çok garip geliyor böyle şovlar.

Adama da çok sürpriz olmuyor ki zaten olay yerinde olduğu için

Ben dümdüz tuttu derdim. Süpriz yapmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…