- 19 Ekim 2024
- 50
- 28
-
- Konu Sahibi topraktonlari
ChatGPT yardımı aldım güzel seçeneklerde varSiz de bi göz atıp okuyun
Eki Görüntüle 3508291
Eki Görüntüle 3508292
•
Bi sayfa var instagramda o sayfadan rica et kupa yaptır kupanın dibine bebek yapsın (resim değil figür) ben geliyorum falan yazdır o kupada kahve ver içsin kahve biterken fark etsinMerhaba hanımlar, gebe kaldığınız zaman, eşinize bunu nasıl açıklarsınız veya açıkladınız? Gebe kalırsam, büyük bir süprizle söylemek istiyorum ama internette gördüğümüz gibi bilindik şekilde istemiyorum farklı olsun isterim anlamaması için. Fikirleriniz varmıı?
Ya şekerim adama bebek verecek karnında taşıyıp hamilelik serüvenini tamamlayıp lohusa parkurundan geçeceksin. Ve bir yenidoğan yavru kuşla dengen alt üst olacak zaten gebe kaldığın andan itibaren kilo alıp hormonlar uçuşa geçecek memeler süt müt derken ooo..Merhaba hanımlar, gebe kaldığınız zaman, eşinize bunu nasıl açıklarsınız veya açıkladınız? Gebe kalırsam, büyük bir süprizle söylemek istiyorum ama internette gördüğümüz gibi bilindik şekilde istemiyorum farklı olsun isterim anlamaması için. Fikirleriniz varmıı?
Hahahahahhha baya değişik olmuşBen gece yatarken yastiginin altına koymustum pozitif testi, gece 3,5-4 gibi bulmus, attigi minik cigliga uyanmistim.
Alt kat komsumuz pek mutlu olmamis olabilir tabi ahshshs.
Evet haklısınız ama benim olayım biraz öyle, her konuda süprizciyim herkes için. Sadece bu konuda fikrim yokBen ölmüşüm yahu,hayatta yapmam böyle şeyler.
Hepsi deli saçması geliyor bana.
Çok da yüz vermeyin. Dümdüz söyleyin. Esas sürprizi hak eden sizsiniz. Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah
Evet ben de birkaç fikir beğendim. İleride lazım olursa aklımda bulundurayımÇok teşekkür ederimm, güzel fikirler var
Ikincinin haberini de 16 aylik buyuk kizim babasini kapida karsiladiginda pozitif testi "agğğl baba" diye eline tutusturarak vermişti.Hahahahahhha baya değişik olmuş
Gebe kalmak deyimi çok itici yaa. Hamileyim diye kullanabilirsiniz.Merhaba hanımlar, gebe kaldığınız zaman, eşinize bunu nasıl açıklarsınız veya açıkladınız? Gebe kalırsam, büyük bir süprizle söylemek istiyorum ama internette gördüğümüz gibi bilindik şekilde istemiyorum farklı olsun isterim anlamaması için. Fikirleriniz varmıı?
Her sürprizi denediler farklı ne olabilir ki ? Bizimki planlı gebelik olduğu için birlikte aldık haberiMerhaba hanımlar, gebe kaldığınız zaman, eşinize bunu nasıl açıklarsınız veya açıkladınız? Gebe kalırsam, büyük bir süprizle söylemek istiyorum ama internette gördüğümüz gibi bilindik şekilde istemiyorum farklı olsun isterim anlamaması için. Fikirleriniz varmıı?
Gebelik testine idrar damlatiliyormus ,nereye damlatiliyor o idrarBen gece yatarken yastiginin altına koymustum pozitif testi, gece 3,5-4 gibi bulmus, attigi minik cigliga uyanmistim.
Alt kat komsumuz pek mutlu olmamis olabilir tabi ahshshs.
Eşi teste iseyip pozitifi gorurse büyük supriz olmaz mı ?Ya şekerim adama bebek verecek karnında taşıyıp hamilelik serüvenini tamamlayıp lohusa parkurundan geçeceksin. Ve bir yenidoğan yavru kuşla dengen alt üst olacak zaten gebe kaldığın andan itibaren kilo alıp hormonlar uçuşa geçecek memeler süt müt derken ooo..
Sözün özü erkekler sürprizi bence hak etmiyor, bence değmez hiç gerek yokçileyi çeken sensin gebe kalırsan, o söyleyince sana yapsın asıl hıh
Çocuk olacak daha ne olsunbaşlı başına olağanüstü bir şey, boşver şımarmasın
Katılıyorum. Banada çok gereksiz geliyor böyle şeyler. İçten bir şekilde söylemek varken kasmaya gerek yok bence. Benmi çok odunum bilemedim.Ben ölmüşüm yahu,hayatta yapmam böyle şeyler.
Hepsi deli saçması geliyor bana.
Çok da yüz vermeyin. Dümdüz söyleyin. Esas sürprizi hak eden sizsiniz. Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah
Yani önce hayırlısıyla hamile kalsaydın da sonra nasıl söyleyeceğini düşünseydin daha doğru bir sıralama olmaz mıydıMerhaba hanımlar, gebe kaldığınız zaman, eşinize bunu nasıl açıklarsınız veya açıkladınız? Gebe kalırsam, büyük bir süprizle söylemek istiyorum ama internette gördüğümüz gibi bilindik şekilde istemiyorum farklı olsun isterim anlamaması için. Fikirleriniz varmıı?