Merhaba konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum lütfen kusura bakmayın.son adet başlangış tarıhım 1 mayıstı.adet sonrası günlerini tam hatırlamasamda eşimle birliktelik yaşadık ama hiç birinde içe boşalma durumu olmadı ondan eminiz.spiral taktırmak istiyordum mayıs 28 de (cumartesi) ilk gün adetim başladı zaten ilk gün çok az şekilde olur. 2.gün (pazar)dolu bişekilde oldu 3.gün ise yine çok az oldu.3.gün spiral taktırmak için devlet hastanesine gitmiştim.gitmeden önce sağlık ocağındaki ebemiz test yapılması gerektiğini söylediği için bende 26 mayıs perşembe günü kan testi verdim 1,20 çıktı gebelık değeri.bu sonuçlarla birlikte devlet hastanesinde spiral takıldı testin negatif çıktıktan sonra perşembe gününden pazartesi gününe kadar eşinle birliktelık yaşamadıysan negatifsin dediler ki birliktelıkte yaşamadık.ama benim adetim 3gün bile sürmemiş oldu normalde 7 gün sürerdi.sormak istediğim sağlık ocağında ki testte bir geç döllenme varsa ilişki 1 hafta önce yaşandıysa yinede doğru sonuç verır mı ?ben burdaki soru cevapları okuyup ondan mı etkılenıyorum bılmıyorum ama kendımı hamıle gibi hissediyorum ara ara bel ağrım oluyor.şimdi hamıleysem spiral nasıl çıkacak çıkarken gebeliğe zarar verır mı lütfen yardımcı olur musunuz.