Hamile olduğumu öğrenip düşük yaptım cevaplarınıza ihtiyacım var

duamsu00

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2023
13
-32
29
Mrb hanımlar hemen konuya girmek istiyorum Adetim 4 gün gecikince umutlanmak istemedim ama 4 gün sonrası kanamam oldu adet olduğumu sanıp Dr.gittim tahlil yaptı ve betam yüksek çıktı ama kese görünmedi kimyasal ve dış gebelik olabilir dedi ine ve hap yazdı kanamam 3 gün sürdü ve durdu 1 hafta sonra beta yaptım ve düşük olduğu belli olmuştu 5 gün sonra yani bugün yeniden kahve leke ve adet olur gibi kanamam var Dr. 45 gün içinde adet olursun gel demişti ama benim kanamam bugün başladı sizce Adetmi oldum hicbirsey anlamıyorum ilk gebeliğim ve ilk düşüğüm 😔 1 yıldır evliym

Mrb hanımlar hemen konuya girmek istiyorum Adetim 4 gün gecikince umutlanmak istemedim ama 4 gün sonrası kanamam oldu adet olduğumu sanıp Dr.gittim tahlil yaptı ve betam yüksek çıktı ama kese görünmedi kimyasal ve dış gebelik olabilir dedi ine ve hap yazdı kanamam 3 gün sürdü ve durdu 1 hafta sonra beta yaptım ve düşük olduğu belli olmuştu 5 gün sonra yani bugün yeniden kahve leke ve adet olur gibi kanamam var Dr. 45 gün içinde adet olursun gel demişti ama benim kanamam bugün başladı sizce Adetmi oldum hicbirsey anlamıyorum ilk gebeliğim ve ilk düşüğüm 😔 1 yıldır evliym
Gebelikte rahim daha çok kan dokusuna sahip ki bebek tutunun gelişsin. Endrometrium ölçer Dr her gittiğinde o yüzden. Siz ilk haftalarda olduğu için kimyasal gebelik geçirmişsiniz.Tam bir düşük denilmiyor buna kese oluşmadığı için. Bu durumda da kanama uzun sürüyor ara ara gelebilir değişik şekillerde olabilir. Betahcg sıfırlanmasını takip etmeniz lazım. Adet kanıyla sökülür bu tabaka zaten. Sadece daha uzun sürebilir ağrılı olabilir. Çok geçmiş olsun. Allah tekrar sağlıklı hayırlı nasip eylesin.

X