Oncelikle merhaba bende bugun uye oldum buraya...neredeyse tum konu basliklarini yakindan biliyorum:)hayatinizda bazi kucuk ama cok etkili bi degisiklik yapmaya karar verdiginizde hatta kurdugunuz bu hayali bir an once gerceklestirmeye calistiginizda durumun hizli ilerlemesini istiyoruz ve biz kadunlar boyle isterken yaklasik bi 6 ay 1 sene gecmis oluyor.tipki benin yasadigim durum gibi 1 sene boyunca bebegimiz olsun diye ugrastik ama oyle biseyki ugrasmalarimiz yersizmis cunku yumurtlama donemi diye bisey var ve gercek ayda iki kere birlikte oldugunda hamile kalabilecegin umuduna kapiliyosun o kadar cokvtest yaptim ki aman karnim sis kesin hamileyim goguslerim hassas hamileyim kendimle kafayi bozmustum sonra kendi kendime soz verdim bidaha asla kendimi izleyip dinlemiycem diye.bi gun ruyamda dogumuma 8ay kaldigini mujdeleyen babami gordum,1hafta sonra adet tarihimdi adetime 1 gun kala test yaptim net bir sekilde negatifti olsa cikar diye kendime kahrettim.stresten dolayi hasta olamadim en azindan ben oyle dusunuyordum adetim 4 gun gecikince yakin arkadasimin israrlariyla test yaptim 1 defa 2 defa 3 defa gozlerime inanamadim pozitifti.hemen kan testine kostum evet gercekten hamileydim,buyuk saskinlik ve olaganustu bi mutluluk ama lutfen bedeninizi ve pskolojinizi rahat birakin.cok zor oldugunu biliyorum ama en azindan deneyin