hamile olduğumu nasıl anlarımmm ve hamile nasıl kalabilirim yardım edin kızlarr :((

pinoss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
219
52
43
Gaziantep
arkadaşlar mr aranıza yeni katıldım uzun zamandan beri takip ediyorum sizleri.. sorum şu benim evlendikten sonra 8 ay yasmin hapıyla korundum sonra 6 aydır bıraktım ve hamile kalmak istiyorum artk. bu yüzden dr muanesine gittidm bana klomen verdi kullandım sol tarfta bi yumurtlama olmuş 6mm biraz düşük dedi dr. ama şans var dedi ilişki günleri verdi bize onları uyguladık ve sonra progestan diye bi hap verdi bunu kullan dedi rahim duvarım inceymiş çünkü.şimdi yumurta çatlamışmıdır nasıl anlarım ve hamile olabilirmiyim ne olur yardımcı olun bana teşekürler..

Test yaptin mi bana da klomen verdi inss herkesin.istegi gibi olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim yumurtanin catlayacagini ben kasik agrimdan ve gelen akintidan anliyorum. Bundan sonraki 5 gun aralikla iliskiye girmelisin. Tabi hissedebiliyorsan..Zaten doktorunun verdigi tarihlerde bu zamana denk geliyordur. Eczanelerdrn alabilecegin ovulasyon testleri de var. istersen alip kendim takip de edebilirsin.. Hamile olup olmadigin hastaligin geciktikten sonra kan veya idraar testiyle belli olacak. Insallah saglikla kavusursun bebisine...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oncelikle merhaba bende bugun uye oldum buraya...neredeyse tum konu basliklarini yakindan biliyorum:)hayatinizda bazi kucuk ama cok etkili bi degisiklik yapmaya karar verdiginizde hatta kurdugunuz bu hayali bir an once gerceklestirmeye calistiginizda durumun hizli ilerlemesini istiyoruz ve biz kadunlar boyle isterken yaklasik bi 6 ay 1 sene gecmis oluyor.tipki benin yasadigim durum gibi 1 sene boyunca bebegimiz olsun diye ugrastik ama oyle biseyki ugrasmalarimiz yersizmis cunku yumurtlama donemi diye bisey var ve gercek ayda iki kere birlikte oldugunda hamile kalabilecegin umuduna kapiliyosun o kadar cokvtest yaptim ki aman karnim sis kesin hamileyim goguslerim hassas hamileyim kendimle kafayi bozmustum sonra kendi kendime soz verdim bidaha asla kendimi izleyip dinlemiycem diye.bi gun ruyamda dogumuma 8ay kaldigini mujdeleyen babami gordum,1hafta sonra adet tarihimdi adetime 1 gun kala test yaptim net bir sekilde negatifti olsa cikar diye kendime kahrettim.stresten dolayi hasta olamadim en azindan ben oyle dusunuyordum adetim 4 gun gecikince yakin arkadasimin israrlariyla test yaptim 1 defa 2 defa 3 defa gozlerime inanamadim pozitifti.hemen kan testine kostum evet gercekten hamileydim,buyuk saskinlik ve olaganustu bi mutluluk ama lutfen bedeninizi ve pskolojinizi rahat birakin.cok zor oldugunu biliyorum ama en azindan deneyin

Gözlerim doldu yazdıklarını okurken çok etkilendim.Allah çok büyük tüm istiyenlere Rabbim nasib etsin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gercektn en buyuk etkn psikoloji benim doktorumda dusunme kendini baskilarsin dedi oluruna birakicam artik illa cocuk olsn diye iliskiye girmicm kismtse zatn olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazen cocuk sevdasina yasamayi bile unutuyoruz hakli bi sevda aslinda ama cok sey feda ediyoruz anlayamiyoruz ki allah alnimiza yazdiktan sonra illaki olacak yok mu etrafinizda 10 sene 15 sene sonra mucize yasayan.coktur biliyorum.siz siz olun sadece inanin ve gerisini birakin her zaman bilimden ilimden yanayim ama kader diye bisey var arkadaslar inanin buna

arkadaşlarım çok sağolun bilgilerinizi için hepinize.. biz bırakıyoruz çevre bizi rahat bırakmıyor daha 1 yıl olmuş evleneli herkesin derdi benim çocuğum olmuş artık psikolojim bozlumaya başladı. her gittim yerde aynı soru yokmu daha bişee diyeee.. o ann varya kalkıp dövesim geliyo :))).. ayın 20,de adet olmam gerekiyor bakalım sabırla bekliyorumm... bu arada sol kasığımda sğrekli ağrı vardı inş yumurta çatlamıştır ve hamileyimdir... size burdan inş müjdeyi veririm.hepiniz sağlıcakla kalın herşey gönlünüzce olsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…