• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile oldugumu nasıl anlarım?

Senay234

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
3
1
6
24
Arkadaşlar adet günümün bittiği gun birlikte oldum ve içüne boşalmadı ama bacak arama geldi biraz bundan hamıle kalabilirmyim yoksa kuruntumu yapıyorum kendi kendıme hamilelik belirtileri hissedebiliyor olabılırmıyım ki 🙄🙄

Arkadaşlar adet günümün bittiği gun birlikte oldum ve içüne boşalmadı ama bacak arama geldi biraz bundan hamıle kalabilirmyim yoksa kuruntumu yapıyorum kendi kendıme hamilelik belirtileri hissedebiliyor olabılırmıyım ki 🙄🙄
1. adet gununden sonrakı gun bıle yumurtlama olabılıomus
2. stresden korkudan karnın bıle sıser belırtılerın hepsını kafaan sana yasatır. psikolojık yanı
3. bacaga deymeyle hamıle kalmak ımkansız lakın zevk sıvısıyla hamıle kalınır evet.
4. ılıskıden sonra 12 13 gun gectıyse test al yap cıkar
5. hamıle kalmak dıye bı problem omrun boyunca olcak evlı yada degılken. yanı su prezervatıfı kulllanmayı ogrenın sımdıden . ıstenmeyen hamılelık bu sekılde engellenır yuzde 98.

1. adet gununden sonrakı gun bıle yumurtlama olabılıomus
2. stresden korkudan karnın bıle sıser belırtılerın hepsını kafaan sana yasatır. psikolojık yanı
3. bacaga deymeyle hamıle kalmak ımkansız lakın zevk sıvısıyla hamıle kalınır evet.
4. ılıskıden sonra 12 13 gun gectıyse test al yap cıkar
5. hamıle kalmak dıye bı problem omrun boyunca olcak evlı yada degılken. yanı su prezervatıfı kulllanmayı ogrenın sımdıden . ıstenmeyen hamılelık bu sekılde engellenır yuzde 98.

Bir Kızılderili atasözü der ki : ateş ve barut aynı ortamdaysa kıvılcım kaçınılmazdır. 👨 + 👱 =👶 Yani ortamda %100 yoktu diye garanti veremeyeceğin bir meniden bahsediyorsan hamilelik her zaman ihtimal dahilindedir.

Back