hamile olduğumu düşünüyorum ama idrar testi negatif çıktı :(

Değer 1 ise hamile değilsin canımcım ne yazık ki. Bozma moralini, gelecek ay güzel haber verirsin inşallah

bebişin olamasa da üzülme bir daha ki aya denersiniz Allah dan ümit kesilmez

Değer 1 ise hamile değilsin canımcım ne yazık ki. Bozma moralini, gelecek ay güzel haber verirsin inşallah

ama 2 ay önce de yaptırmıştım test direkt negatif demişti şimdi ortada bi cevap verdi doktor..bu bi umut sayılmaz mıı

Canım 1'e negatif deniyor zaten. Benim de 1.100 çıktı hep sonra regl oldum

negatif deseydi ancak umudum kalmazdı ama negatif değil bu ay çok umutlandım Rabbim nasip eder inşallahh...

canım bende test yaptım negatif..hala adet olmadım.bugün 4. günüm kahverengi akıntı geldi..birazda belim agrıyo.ama hastalanmadım daha.tam oldu diyorum yine başa sarıcaz Allahın bir bildiği vardır diyez mecbur..sende hiç takma kafana

ben de bugün tekrardan test yaptırdım negatif çıktı bu sefer de..adet söktürücü iğne verdi ama vurunmayacammm...Rabbim yardım etsin o herşeyin en iyisini bilir...

ben de bugün tekrardan test yaptırdım negatif çıktı bu sefer de..adet söktürücü iğne verdi ama vurunmayacammm...Rabbim yardım etsin o herşeyin en iyisini bilir...

benim adetim geldi 4 gün gecikmeli olarak..kısmet canım ya hayırlısı.3-5 gün daha olmazsan yine git doktora.inşallah bidaki ay Allahın izniyle bizde hamiş oluruz :)

Aynı şeyi bi kere yaşadım idrar da negatif cikti doktora gitmedim ve en sonunda düşük yaptım

Erken gebelik testlerinden alıp deneyin canım normal idrar testlerine oranla adetine 4 gün kala kesin sonuç veriyor.

benim adetim geldi 4 gün gecikmeli olarak..kısmet canım ya hayırlısı.3-5 gün daha olmazsan yine git doktora.inşallah bidaki ay Allahın izniyle bizde hamiş oluruz :)

ben hala olmadım yaa...artık gitmem doktora...iyice paranoyak oldum öteki adeti bekliycemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…