• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olduğumu düşünüyorum ama idrar testi negatif çıktı :(

canım benim idrar tahliline güvenme kan tahlilinde kesin çıkıyomuş ama geç döllenme diye de bişi varmış onda hemen çıkmıyomuş bazen..
benim de öyledir inşaallah, 10 gün sonra tekrar kan testi yaptıracağım :( bir de doktor o zaman transvajinal muayenesi yapacak sizce yaptırsam mı? yani gebelik varsa zararı olmaz mı?

benim de öyledir inşaallah, 10 gün sonra tekrar kan testi yaptıracağım :KK43: bir de doktor o zaman transvajinal muayenesi yapacak sizce yaptırsam mı? yani gebelik varsa zararı olmaz mı?

içine bi cihazla filan bakıcaksa bence baktırma olur ya bi zararı olmaz derler zarar verir Allah esirgesin..

içine bi cihazla filan bakıcaksa bence baktırma olur ya bi zararı olmaz derler zarar verir Allah esirgesin..

Dış gebeliği tespit etmek için o, mecbur kalmadan yapmıyorlar ama bu kadar geciktik 10 gün sonra hala çıkmıyorsa bakılacak mecburen. Ben de aynı durumdayım

Dış gebeliği tespit etmek için o, mecbur kalmadan yapmıyorlar ama bu kadar geciktik 10 gün sonra hala çıkmıyorsa bakılacak mecburen. Ben de aynı durumdayım

Kararsızım ve korkuyorum, psikolojim bozuldu, geçtiğimiz mart ayında 2 aylık bebeğim kürtajla alındı, düşük tehlikesi vardı iki ay sırt üstü yattım ama bebek karnımda öldüğü için aldılar sürekli kanam ve sancılarım oluyordu, aynı ağrılar 5 gündür yine var, tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum :'(

Kararsızım ve korkuyorum, psikolojim bozuldu, geçtiğimiz mart ayında 2 aylık bebeğim kürtajla alındı, düşük tehlikesi vardı iki ay sırt üstü yattım ama bebek karnımda öldüğü için aldılar sürekli kanam ve sancılarım oluyordu, aynı ağrılar 5 gündür yine var, tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum :'(

Ay hayallah çok üzüldüm... Olabildiğince olumlu düşünmek lazım ama haklısın arkadaşım endişelenmekte. Bir psikologla görüş istersen, kendini nasıl rahatlatacağını öğretir

merhaba arkadaşlar ben bu ay hamile olduğumu hissediyorum adetimin normalde ekimin 1 inde olması gerekiyodu 4ünde oldum.ilk gün normal oldum 2. gün adetim kesildi kasıklarımda çok ağrı vardı adet olmadan önce de..adetim kesileli 3 gün oldu ama hala kasıklarımdaki ağrı geçmedi bu arada idrar testi yaptım negatif çıktı hamile olma ihtimalim nedir? kan testi yaptırsam mı fikirlerinizi bekliyorumm :KK43:

benimde adetim 12-13 gün geçti umutlandım gittim rahim kalınlaşması var olur yada olmaz bilemem dedi. 4 gün bekleyelim dedi gittim kan testinde çıkmadı adet söktürü verdi 2-3 gün kullandım adet oldum. doktora gittim klomen verdi yine inş bu ay hamile olurum bende

Kendime ederken hiç ayırmıyorum zaten :) forumda hamile haberi alınca da o kadar çok seviniyorum ki :) sanki sıra diğer bekleyenlere geçiyor gibi :)

canımmm :KK68:aynı dualar benden sana.Allahın bir bildiği vardır sakın isyan etme.demekki senin için doğru zaman deil..umarım yakın zamanda haberini alırız.. :)

Ay hayallah çok üzüldüm... Olabildiğince olumlu düşünmek lazım ama haklısın arkadaşım endişelenmekte. Bir psikologla görüş istersen, kendini nasıl rahatlatacağını öğretir
Şu 10 günü de hayırlısıyla atlatayım, bakalım Rabbim ne gösterecek , Allah'a tevekkül ettim bekliyorum ..

Ben regl oldum arkadaşlar. Umarım sizinkiler geç döllenmedir de hamilesinizdir

rabbim hakkında hayırlısını versin canımm umarım bebişine tez zamanda ve hayırlısıyla sağlığıyla sıhhatiyle kavuşursun...biz de tabiki..tüm isteyenlerr...

inşallahhh...Allahım herkese yardım etsin çok zor beklemek Allahım bize de nasip etsinn...
bugün adetimin üzerinden 5 gün geçti niyeyse adet olmuyorum normalde adet olaakmışım gibi belirtilerim yok ama değişik kasıklarımda batma var.. arada bir de sanki adet oldum sanıyorum gidiyorum yok bişey :)

selamunaleyküm herkese ; aranıza yeni katıldım :-) , ben bir yıldır sizinle aynı durumu yaşıyorum 9 gün bile adetim gecikti ,her ay bekliyorum hemen hemen hamileliğe yakın belirtilerim oluyor ama sonuç negatif. doktorum bu geciköelerin normal ,vücudun kendini gebeliğe hazırladığını söyledi.KISMET ...

kızlaarrr kan testimin sonucunu aldım doktorum ne var ne yok görünüyor dedi değer 0dan küçük olursa gebe değilsin derdim ama seninki 1 çıkmış dedi..gebe olmak için de 5 den büyük olması gerekiyomuş...bu ne demek yaa... bilen varsa Allah rızası için bi desin bu ne demek..

Back