benim de öyledir inşaallah, 10 gün sonra tekrar kan testi yaptıracağımcanım benim idrar tahliline güvenme kan tahlilinde kesin çıkıyomuş ama geç döllenme diye de bişi varmış onda hemen çıkmıyomuş bazen..
Kandada çıkmadı canım 2 gün önce kan tahlili de yaptırdım inşallah geç döllenmedir
benim de öyledir inşaallah, 10 gün sonra tekrar kan testi yaptıracağımbir de doktor o zaman transvajinal muayenesi yapacak sizce yaptırsam mı? yani gebelik varsa zararı olmaz mı?
inşallahh bu arkadaş gebeliğini sonuna kadar yaşar...inşallah Allah tüm isteyenlere nasip ederr..
içine bi cihazla filan bakıcaksa bence baktırma olur ya bi zararı olmaz derler zarar verir Allah esirgesin..
Dış gebeliği tespit etmek için o, mecbur kalmadan yapmıyorlar ama bu kadar geciktik 10 gün sonra hala çıkmıyorsa bakılacak mecburen. Ben de aynı durumdayım
Kararsızım ve korkuyorum, psikolojim bozuldu, geçtiğimiz mart ayında 2 aylık bebeğim kürtajla alındı, düşük tehlikesi vardı iki ay sırt üstü yattım ama bebek karnımda öldüğü için aldılar sürekli kanam ve sancılarım oluyordu, aynı ağrılar 5 gündür yine var, tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum :'(içine bi cihazla filan bakıcaksa bence baktırma olur ya bi zararı olmaz derler zarar verir Allah esirgesin..
Kararsızım ve korkuyorum, psikolojim bozuldu, geçtiğimiz mart ayında 2 aylık bebeğim kürtajla alındı, düşük tehlikesi vardı iki ay sırt üstü yattım ama bebek karnımda öldüğü için aldılar sürekli kanam ve sancılarım oluyordu, aynı ağrılar 5 gündür yine var, tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum :'(
merhaba arkadaşlar ben bu ay hamile olduğumu hissediyorum adetimin normalde ekimin 1 inde olması gerekiyodu 4ünde oldum.ilk gün normal oldum 2. gün adetim kesildi kasıklarımda çok ağrı vardı adet olmadan önce de..adetim kesileli 3 gün oldu ama hala kasıklarımdaki ağrı geçmedi bu arada idrar testi yaptım negatif çıktı hamile olma ihtimalim nedir? kan testi yaptırsam mı fikirlerinizi bekliyorumm
Ben regl oldum arkadaşlar. Umarım sizinkiler geç döllenmedir de hamilesinizdir
sıkma canını sakın her işte bir hayır vardır...
Sağolun desteğiniz için arkadaşlar, iyi ki varsınız
sende saol..dualarını esirgeme sakın :)
Kendime ederken hiç ayırmıyorum zaten :) forumda hamile haberi alınca da o kadar çok seviniyorum ki :) sanki sıra diğer bekleyenlere geçiyor gibi :)
Şu 10 günü de hayırlısıyla atlatayım, bakalım Rabbim ne gösterecek , Allah'a tevekkül ettim bekliyorum ..Ay hayallah çok üzüldüm... Olabildiğince olumlu düşünmek lazım ama haklısın arkadaşım endişelenmekte. Bir psikologla görüş istersen, kendini nasıl rahatlatacağını öğretir
Ben regl oldum arkadaşlar. Umarım sizinkiler geç döllenmedir de hamilesinizdir
rabbim hakkında hayırlısını versin canımm umarım bebişine tez zamanda ve hayırlısıyla sağlığıyla sıhhatiyle kavuşursun...biz de tabiki..tüm isteyenlerr...
bugün adetimin üzerinden 5 gün geçti niyeyse adet olmuyorum normalde adet olaakmışım gibi belirtilerim yok ama değişik kasıklarımda batma var.. arada bir de sanki adet oldum sanıyorum gidiyorum yok bişey :)inşallahhh...Allahım herkese yardım etsin çok zor beklemek Allahım bize de nasip etsinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?