• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile oldugumu bilmeden tomografi cektirdim.

Bubo

🧸
Pro Üye
Merhaba, ayin 19unda ilacli batin tomografi cektirdim ve 3 gun sonra pazar gunu gebelik testim cok silik pozitif cikti. Sevinemedim bile.
Kan testim ve idrar testim negatifti tomografi oncesi..

Mr olsa radyasyon yok.. Hadi Rontgen olsa da bi derece ama tomografinin radyasyonu cok yuksek. :KK43:

Beta icin kan verdim sonuc bekliyorum. Sanki pazar gunu yaptigim test ile bugunku arasinda cok bir fark yok koyulasmamis gibi. Kimyasal mi olacak yoksa radyasyondan oturu gelismesi mi durdu 😔

Hamileligin ilk doneminde batin tomografi cektirip gebeligi saglikli ilerleyen var mi? Cok tedirgin ve uzgunum gercekten..

Burada buna verilecek cevap çok zor şu sebeple söylüyorum ne dense yanlış olabilir , yani içimize su serpilsin istiyorsanız hemen bir doktorla konuşun ve detayları ona göre öğrenin , en nihayetinde çocuğa can veren Rabbim , Yüksek derece tomografi sorunuzu en iyi doktor bilebilir .

Burada buna verilecek cevap çok zor şu sebeple söylüyorum ne dense yanlış olabilir , yani içimize su serpilsin istiyorsanız hemen bir doktorla konuşun ve detayları ona göre öğrenin , en nihayetinde çocuğa can veren Rabbim , Yüksek derece tomografi sorunuzu en iyi doktor bilebilir .

Oyle tabi.. Doktor bile tam olarak bilemez ki.. riskleri siralayacak. Beklemeyi ya da aldirmayi onerecek.
Neticede kapali bir kutu..
Yine de insan pozitif sonuclanan tecrubeleri duymak istiyor bir umut iste.
Test sonucu ciksin randevu ayarlayacagim doktordan.

Baya da ilac, krem kullandim. Cunku verilen kontrast maddeye alerjim varmis :( pozitifi gorunce hemen biraktim hepsini.

Oyle tabi.. Doktor bile tam olarak bilemez ki.. riskleri siralayacak. Beklemeyi ya da aldirmayi onerecek.
Neticede kapali bir kutu..
Yine de insan pozitif sonuclanan tecrubeleri duymak istiyor bir umut iste.
Test sonucu ciksin randevu ayarlayacagim doktordan.

Baya da ilac, krem kullandim. Cunku verilen kontrast maddeye alerjim varmis :KK43: pozitifi gorunce hemen biraktim hepsini.
Dediğim gibi kendinizi strese sokmayın en nihayetinde Allah her şeyi en iyi bilendir hayırlı şekilde hayırlı sonuçlar olsun ❣️

Merhaba, ayin 19unda ilacli batin tomografi cektirdim ve 3 gun sonra pazar gunu gebelik testim cok silik pozitif cikti. Sevinemedim bile.
Kan testim ve idrar testim negatifti tomografi oncesi..

Mr olsa radyasyon yok.. Hadi Rontgen olsa da bi derece ama tomografinin radyasyonu cok yuksek. :KK43:

Beta icin kan verdim sonuc bekliyorum. Sanki pazar gunu yaptigim test ile bugunku arasinda cok bir fark yok koyulasmamis gibi. Kimyasal mi olacak yoksa radyasyondan oturu gelismesi mi durdu 😔

Hamileligin ilk doneminde batin tomografi cektirip gebeligi saglikli ilerleyen var mi? Cok tedirgin ve uzgunum gercekten..
Test sonucunuz çıktı mı acaba. Genelde ha hep ya hiç diyorlar. Yani eğer hamileyseniz ve bebek tutunduysa bundan etkilenmemiş oluyormuş. Zaten etkilenecekse de hiç tutmamış oluyormuş. İnşallah bi zarar gelmemiştir 😍

Back
X