• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Rontgen Mr Tomografi

Kusura bakma senıde rahatsız ettim ama cok aradım gebeyken basına boyle bısey gelen bırını stres oldum binada asansor yok ınemıyorum da aşagı doktora gitsem
Cok iyi anliyorum benim evimde 4 katli evde koltuk degnegiyle 5 hafta cok zor gecti kalca kol el omuz agrilari cektim.en son gunler sicaktan siniriden agladigimi biliyorum.hararet yapiyordu alci bacagima agrilarim 2 haftadan sonra azalmisti 3 haftadan sonra uzerine hafifden basmaya basladim cunku kalca agrimdan koltuk degnegiyle yuruyemiyordum artik

Yanı sız 3. Haftada doktor demeden bastınız ve bır sıkıntı olmadı dımı sevındım su an 31 haftada yım inşallah 34 de bitecek buda benim ayagımdan cıkacak bacagım asırı kasınıyor ve sureklı kaşıyorum dayanamayıp haftaya cumartesi 3 haftam dolmus olacak benımde inşallah bende rahat gıderım ehliyet sınavına

Mr radyasyon icermiyor ses dalgasi rontgende 1 2 cekime kadsr koruma onlemi alinip musade ediliyor gebeligin 30 haftasi artik ben maslak livde prof ve uzamanlar esliginde tedavi oldum cok sukur bir sikintida olmadi sen iyi olucaksin ki bebeginde iyi olucak
İnşallah canım saolasın benım ozel hastaneye gitme ihtimalim yok Ankaradayım emar 400 tl imiş özelde eşimin izni yok hafta içi normal hastaneye bıle gıdemedım sadece kaldım acılle bende gitmek istiyorum ama imkanlar el vermiyor Allaha guvenıyorum artık

Yanı sız 3. Haftada doktor demeden bastınız ve bır sıkıntı olmadı dımı sevındım su an 31 haftada yım inşallah 34 de bitecek buda benim ayagımdan cıkacak bacagım asırı kasınıyor ve sureklı kaşıyorum dayanamayıp haftaya cumartesi 3 haftam dolmus olacak benımde inşallah bende rahat gıderım ehliyet sınavına
Doktor desede demesede artik kalcam tutmuyordu tek tarafa yuklenmekten baska carem yoktusonra doktora dedim bilegini oynatmadigi. Surece sikinti yok dedi havalansin diye alcinin altini bile kesmistim🤣🤣🤣klimali yapmistim

Doktor desede demesede artik kalcam tutmuyordu tek tarafa yuklenmekten baska carem yoktusonra doktora dedim bilegini oynatmadigi. Surece sikinti yok dedi havalansin diye alcinin altini bile kesmistim🤣🤣🤣klima
İnşallah canım saolasın benım ozel hastaneye gitme ihtimalim yok Ankaradayım emar 400 tl imiş özelde eşimin izni yok hafta içi normal hastaneye bıle gıdemedım sadece kaldım acılle bende gitmek istiyorum ama imkanlar el vermiyor Allaha guvenıyorum artık
Ozele gitme sansin yoksa hem ortapedi hem.kadin dogumun oldugu bir hastaneye git ikisi anlasmali mr veya film cekiyorlar filmde karnini vucudu guzelce sariyorlar

Hım anladım canım saolasın tedavısı bu ama galıba kırgın beklıyorum bakalım ne yazıkkı gitme durumum yok bakalım artık cok saol canım

Saol canım rabbım sana bır daha yaşatmasın İnşallah ya senın kırık çok agrıyor uydu bana hiç bişey cekmedı ler ya açık ası suphede edıyorum ama hıc basmadım 12 gundur de

Acaba kırık mı deil mi diye dusunup duruyorum zaman gecmıyor evde bırde 2 yasında kızım var

Acaba kırık mı deil mi diye dusunup duruyorum zaman gecmıyor evde bırde 2 yasında kızım var
Ben kirik ayakla iki gun gezdim anlayamazsin oyle belli olmuyor ama cok odem ve morluk vardi evet zor oluyor benimde2 cocugum var suan 3. Oldu

Canım nasılsın rezil oldum evım işim çocuğum ne yapacagımı bılmıyorum ağlıyorum artık evim düşünebilecegin en pis ev her yer karıstı gar dolap cekmeceler normal pislik hadı onu gectım bebegım rezıl oldu 20 gun oldu bugun. Bıraz bastım agrıdı ama eskısı gıbı basamıyorum seytan diyor alçıyı sok at

Back