• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğumdan şüpheleniyorum ama emin değilim sizce hamile olabilir miyim?

JulideJulide

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
5
2
1
24
Merhaba, biraz detaylı anlatacağım utanıyorum ama tam olarak anlaşılması için kusura bakmayın... ben 9 gün önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdiğimde beklemediğim bi anda içeriden çıktı ve dışarı boşaldı, önümde yatakta da vardı. Ben de bir şey hissetmedim ama içimdeyken de olabileceğinden şüpheleniyorum. Sonra gidip duş aldım iyice temizlendim. Reglimden 13-14 gün sonraydı, şimdi de tekrar regl olmak üzereyim bu yüzden yumurtalıklarım ağrıyor midem bozuldu ve çok duygusallaştım ama bunlar hamilelik belirtilerine de çok benziyor ve başım da dönüyor ama stres yaptığım için de her belirtiyi var sanıyorum gibi hissettim. Bir de bir kaç gün önce güneş çarpmıştı o zaman da çok midem bulanıp başım dönmüştü ama ateşimd de 39 du yani o mide bulantısının baş dönmesinin güneşten olduğuna nerdeyse eminim. Siz ne düşünüyorsunuz? Ben çocuk sahibi olmak istemiyorum, çok dikkat ediyorduk ama... lütfen kötü şeyler yazmadan cevaplarsanız çok sevinirim

Merhaba, biraz detaylı anlatacağım utanıyorum ama tam olarak anlaşılması için kusura bakmayın... ben 9 gün önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdiğimde beklemediğim bi anda içeriden çıktı ve dışarı boşaldı, önümde yatakta da vardı. Ben de bir şey hissetmedim ama içimdeyken de olabileceğinden şüpheleniyorum. Sonra gidip duş aldım iyice temizlendim. Reglimden 13-14 gün sonraydı, şimdi de tekrar regl olmak üzereyim bu yüzden yumurtalıklarım ağrıyor midem bozuldu ve çok duygusallaştım ama bunlar hamilelik belirtilerine de çok benziyor ve başım da dönüyor ama stres yaptığım için de her belirtiyi var sanıyorum gibi hissettim. Bir de bir kaç gün önce güneş çarpmıştı o zaman da çok midem bulanıp başım dönmüştü ama ateşimd de 39 du yani o mide bulantısının baş dönmesinin güneşten olduğuna nerdeyse eminim. Siz ne düşünüyorsunuz? Ben çocuk sahibi olmak istemiyorum, çok dikkat ediyorduk ama... lütfen kötü şeyler yazmadan cevaplarsanız çok sevinirim
Daha 9 gn olmuş ilişkiye gireli. İdrar ve kan tahlilinde çıkmaz diye biliyorum.
Hamilelik belirtileri bebek 5 haftalık olduğunda başlıyor.
9 günlük ilişkide hemen bebeğin tutunup da mide bulandırması olamaz. Bence psikolojik olmuş sende.
Kesin birşey diyemeyiz adetin gelmeden birkaç gün önce erken gebelik testi yapabilirsin canm. Ama bence hamile değilsin. İçini ferah tut. Bir de böyle sakıncalı durumlarda korunma olmadıysa ertesi gün hapı içseydin o engelliyor gebeliği

9 günlük ilişkide hemen bebeğin tutunup da mide bulandırması olamaz. Bence psikolojik olmuş sende.
Kesin birşey diyemeyiz adetin gelmeden birkaç gün önce erken gebelik testi yapabilirsin canm. Ama bence hamile değilsin. İçini ferah tut. Bir de böyle sakıncalı durumlarda korunma olmadıysa ertesi gün hapı içseydin o engelliyor gebeliği
Çok ama çol teşekkür ederim beni rahatlattınız biraz az önce farklı bir yere yazdım ve çok kötü şeyler söylediler evli olmadan biriyle birlikte olduğum için ve normalde çok dikkat ediyoruz hatta ben kola enjekte edilen 3 aylık doğuk kontrol şeyinden yaptırmak istiyorum çünkü erkek arkadaşımla 6 yıllık bir ilişkimiz var ve zaten 19 yaşındayız, üniversiteye gidiyoruz ve bu şey olduğu zamanparamız bitmişti, arkadaşımdan istedim ama o da vermedi, yani ay sonlarına doğru çok zor zamanlarımız oluyor maddi açıdan. Ama biliyprum hata bizde..

Çok ama çol teşekkür ederim beni rahatlattınız biraz az önce farklı bir yere yazdım ve çok kötü şeyler söylediler evli olmadan biriyle birlikte olduğum için ve normalde çok dikkat ediyoruz hatta ben kola enjekte edilen 3 aylık doğuk kontrol şeyinden yaptırmak istiyorum çünkü erkek arkadaşımla 6 yıllık bir ilişkimiz var ve zaten 19 yaşındayız, üniversiteye gidiyoruz ve bu şey olduğu zamanparamız bitmişti, arkadaşımdan istedim ama o da vermedi, yani ay sonlarına doğru çok zor zamanlarımız oluyor maddi açıdan. Ama biliyprum hata bizde..
Bir de benim kan grubum b nehatif erkek arkadaşımın ki 0 pozitif pozitif negatfilik gebeliğe engel oluyor mu?

Bence doğum kontrol hapı ya da o iğneler den kullanma. İlerde gebe kalmayı zorlaştırıyor diye biliyorum. Yaşınız daha gerçekten çok küçük. Eminim arkadaşlar da bundan dolayı yazmışlardır, hamile kalırsan sıkıntı yaşayabilirsin, daha dikkatli ol bundan sonra. Erkek arkadaşın korunsun.
Herkesin hayatı farklıdır, kimseyi yargılayamayız. Eğer gerçekten Türk erkek kafa yapısına sahip değilse erkek arkadaşın ne mutlu.
Kan grubu ile ilgili fikrim yok, internette araştırma yap istersen

Çpk ama çok teşekkür ediyorum, zaten öyle biri olmamasına güveniyorum, benim ailem muhafazakar ama annem aynı evde yaşamamıza izin veriyor, onun ailesi de sadece yaşımız küçük olduğu için kızaxak insanlar yoksa hiç bir sorun yok, ve kendisi de benim için korkuyor, çünkü ben psikoloji okuyorum yüksek lisans yapmayı planlıyorum daha önümde uzun bi yol var o da franscızca okuyor uçak koordinatörlüğüne başcurdu, zaten benim ilk erkek arkadaşım liseye başladığımızdan beri, ama gerçekten hem küçüğüz daha yapacak çok şeyimiz var hem de çocuk yetiştirmek bakmak gerçekten çok zor ben bir insanın sorunluluğunu almaya korkuyorum

Tekrar size çok ama çok teşekkür ediyorum, bana çok ayrdımcı oldunuz, umarım her şey istediğiniz gibi olur❤
Çok güzel gelecek planlarınız varmış, mutlu olun, hayatınızı yaşayın, belki de size bu uyarı olur daha dikkatli davranmanız için.
Gençliğiniz var pırıl pırıl.. Biriyle ilişki yaşamak sizi lekelemez, sizi kötü yapmaz.
Umarım senin de herşey istediğin gibi olur.. 😘💓

Back