• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olanların testleri hep ilk 5dk da mi çıkar

aytug

Kün ve yekün 🤰Rabbim sana çok şükür
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
676
256
103
Kızlar bugün gecikmenin 3. Günü sabah erken saatlerde yaptım ilk 4 dk bekledim hiç çizgi yoktu sonra yattım uyandim baktım ki çift çizgi silikten biraz koyu pembe seklindeydi. Böyle olup hamile kalan var mı

Ilk 5 dk içinde çıkması gerekiyor cnm kuruma cizgisi ola bilir illa ilk idrarla yapman gerekmiyor hamilelik varsa her hangi bir saatte yapsanda çıkar

Kızlar bugün gecikmenin 3. Günü sabah erken saatlerde yaptım ilk 4 dk bekledim hiç çizgi yoktu sonra yattım uyandim baktım ki çift çizgi silikten biraz koyu pembe seklindeydi. Böyle olup hamile kalan var mı
Benimde oldu senin gbi hamile değildim inşallah hamilesindir 🤲

5 dk geçti tek çizgi. Zaten olsa şaşardim 😄

Ben adetimden önce ögrendim 1 hafta öncesinde 15 dk geçince silik çıktı ama adet günüm geçtikten sonra 4 dk içinde silik oldu geç döllenmeyse ondan geç çıkıyodur

Ben adetimden önce ögrendim 1 hafta öncesinde 15 dk geçince silik çıktı ama adet günüm geçtikten sonra 4 dk içinde silik oldu geç döllenmeyse ondan geç çıkıyodur
Yarın test verecem bakalım canım

Back