• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMiLE OLANLAR

Balarisiii

Özlemin azı çoğu olmaz, ağırdır işte…
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
20
333
8
26
Kızlar hamilelikte birbirimize destek olalim hadi ❤️😊😊❤️ yeni hamile olanlar buarayaaaa

2021 ocak anneleri başlığına bak istersen canım. Aradığın insanlar orada seninle aynı ayda doğum yapacak insanlarla konuşabilirsin :)

Takipteyim saten canim ne kadar konu varsa kaçmaz benden 🤣🤣

Ben 6 haftaligim hoşgeldin canim 🎀 kaçınci senin

Rabbim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah ❤️ nasıl geçiyor hamilelik ilk nasıl öğrendin

Rabbim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah ❤ nasıl geçiyor hamilelik ilk nasıl öğrendin
Canım benim hiç belirtim olmadı hatta şuan bile yok çok çok nadir bulantı yaşıyorum benim içime dogdu test yaptım silik çizgi ile ögrendim sonra da kan verdim doktor daha çok yeni demişti öyle oldu bide canım cevaplaya basıp yazarsan daha rahat cevap veririm çünkü bildirim gelmiyor bana böyle normalden yazınca

Ben pek anlamadım hamile olduğumu sadece adetim gecikti belirti falan sadece adet sancim oluyo sandım

Ben pek anlamadım hamile olduğumu sadece adetim gecikti belirti falan sadece adet sancim oluyo sandım
Benimki de 7 gün geçmişti ama ben pcos oldugumdan normaldi yani geç yumurtlama olmuş bizimki ondan geçtigi halde daha çok yeniydi zaten normalde 11 hafta regle göre ama bebek 9 haftalık 2 hafta geç yumurtlamışım

Benimki de 7 gün geçmişti ama ben pcos oldugumdan normaldi yani geç yumurtlama olmuş bizimki ondan geçtigi halde daha çok yeniydi zaten normalde 11 hafta regle göre ama bebek 9 haftalık 2 hafta geç yumurtlamışım
Bende aynı pcosum ve geç döllenmiş

Oruç tutyormusunuz kızlar 😲ben bide emziriyorum ve oruç tutuyorum sizce tutmalimiyim

Oruç tutyormusunuz kızlar 😲ben bide emziriyorum ve oruç tutuyorum sizce tutmalimiyim
Ben başta tutuyordum ama doktorum hamilelikte günlük en az 2 litre su içmem gerektiğini söyledi eger su az içilirse kese bebege göre küçük olur ve düşük riski oluşur dedi oruç olunca da sahura kadar içemiyordum 2 bardak zor içerim zaten normalde de sevmem su içmeyi ondan artık tutamıyorum

Ben başta tutuyordum ama doktorum hamilelikte günlük en az 2 litre su içmem gerektiğini söyledi eger su az içilirse kese bebege göre küçük olur ve düşük riski oluşur dedi oruç olunca da sahura kadar içemiyordum 2 bardak zor içerim zaten normalde de sevmem su içmeyi ondan artık tutamıyorum
Bende tutmayim artik

Back