- 13 Aralık 2019
- 20
- 333
- 8
- 26
- Konu Sahibi Balarisiii
Kızlar hamilelikte birbirimize destek olalim hadi yeni hamile olanlar buarayaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende geliyim Aralık çocugu olacak benimki şuan 9 haftalık sizin ne kadarlık olduTakipteyim saten canim ne kadar konu varsa kaçmaz benden
Daha ilk bizimBen 6 haftaligim hoşgeldin canim kaçınci senin
Canım benim hiç belirtim olmadı hatta şuan bile yok çok çok nadir bulantı yaşıyorum benim içime dogdu test yaptım silik çizgi ile ögrendim sonra da kan verdim doktor daha çok yeni demişti öyle oldu bide canım cevaplaya basıp yazarsan daha rahat cevap veririm çünkü bildirim gelmiyor bana böyle normalden yazıncaRabbim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah ❤ nasıl geçiyor hamilelik ilk nasıl öğrendin
Çok nadir yaşıyorum bulantıyı genelde Kıyma falan pişirdigim zaman oluyor koku rahatsız ediyor onun dışında benim bulantım normalde yokCanım bende 6+2 haftalığım migde bulantısı falan varmı sizde
Benimki de 7 gün geçmişti ama ben pcos oldugumdan normaldi yani geç yumurtlama olmuş bizimki ondan geçtigi halde daha çok yeniydi zaten normalde 11 hafta regle göre ama bebek 9 haftalık 2 hafta geç yumurtlamışımBen pek anlamadım hamile olduğumu sadece adetim gecikti belirti falan sadece adet sancim oluyo sandım
Dinledik 8.hafta duyduk ses kaydı aldım hala arada açıp dinliyorum çok güzel bir duyguKalp atışını dinledinizmi kızlar
Bende aynı pcosum ve geç döllenmişBenimki de 7 gün geçmişti ama ben pcos oldugumdan normaldi yani geç yumurtlama olmuş bizimki ondan geçtigi halde daha çok yeniydi zaten normalde 11 hafta regle göre ama bebek 9 haftalık 2 hafta geç yumurtlamışım
Ben ikinhafta sonra gidecen daha dinlemedim randevu yu bekliyorumDinledik 8.hafta duyduk ses kaydı aldım hala arada açıp dinliyorum çok güzel bir duygu
Bende 6 da gittim ilk o zaman 2 hafta sonra gel dedi genelde öyle oluyor canım 2 hafta sonra duyulur inşallahBen ikinhafta sonra gidecen daha dinlemedim randevu yu bekliyorum
Ben başta tutuyordum ama doktorum hamilelikte günlük en az 2 litre su içmem gerektiğini söyledi eger su az içilirse kese bebege göre küçük olur ve düşük riski oluşur dedi oruç olunca da sahura kadar içemiyordum 2 bardak zor içerim zaten normalde de sevmem su içmeyi ondan artık tutamıyorumOruç tutyormusunuz kızlar ben bide emziriyorum ve oruç tutuyorum sizce tutmalimiyim
Bende tutmayim artikBen başta tutuyordum ama doktorum hamilelikte günlük en az 2 litre su içmem gerektiğini söyledi eger su az içilirse kese bebege göre küçük olur ve düşük riski oluşur dedi oruç olunca da sahura kadar içemiyordum 2 bardak zor içerim zaten normalde de sevmem su içmeyi ondan artık tutamıyorum