HAMILE OLANLAR VE YENI DOGUM YAPANLAR BI BAKABILIRMI

zeyno111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
926
376
Mrb herkeze ben 1 aylik hamileyim.ve karnimin 1 aydir sol tarafi aciyo.sanki tas var sol tarafimda yada etimi sikica tutan bisey var gibi.sizce sol tarafta olmasi bebegimin kizmi erkekmi olacagi anlamina geliyo

Mrb herkeze ben 1 aylik hamileyim.ve karnimin 1 aydir sol tarafi aciyo.sanki tas var sol tarafimda yada etimi sikica tutan bisey var gibi.sizce sol tarafta olmasi bebegimin kizmi erkekmi olacagi anlamina geliyo
hiçbi anlama gelmiyo bebeğin döllendiği tarafla cinsiyetinin bi alakası yok sağlıkla kucağına alırsın inş tatlım

Tskkrlr cevabiniz icin..ama cok fazla yorum var internette.bende en azindan merakimdan sormak istiyorum.dogruluk payida olduguna inaniyorum...

Tskkrlr cevabiniz icin..ama cok fazla yorum var internette.bende en azindan merakimdan sormak istiyorum.dogruluk payida olduguna inaniyorum...
internette o kadar çok şey var ki ama hepsini doğru kabul edemeyiz sadece denk gelen tesadüfler ve bunun çokluğu kafamızı karıştıryo sonuçta iki seçeneği var ya sağda olucak ya solda :) siz bilirsiniz tabi ama çok kendinizi şartlamayın derim psikolojik olarak tam tersi çıkabilir. sonuçta eğer belirleyici bi etken olsa ultrasonda görmek için beklemeyiz herkes bilir cinsiyetini :) rivayet bunlar hani eskiden karnının şekline vs. bakılarak yapıldığı gibi :) ayyy ne yazdım yoruldum yaw solda olunca cinsiyeti ne oluyomuş ne yazıyo nette

siz okadar yazmissiniz bende sorunuzu cevaplayim.solda ise kiz..sagda ise erkekmis.

aslında hiç bi alakası yok ekşi tatlı yemenin sağ sol tarafın vb söylentilerin cinsiyetle ilgili olduğuna inanmıyorum tabi bu benim fikrim ama madem sordun ben de ilk zamanlar hatta hamileliğimi bilmeden önce hep sol kasığım ağrırdı oğlum olacak :)

istisnalar kaideyi bozmaz diyelim o zaman bende %100 dogrudur internetteki yazan demiyorum belki dogruluk payi vardir diyorum.oyuzdende bu konuyu actimya.berkeze sormak istiyorum bakalim neler cikcak

Bende bebegimi hep sol tarafta hissettim ve oglum olacak Ama bence bunun cinsiyetle hic alakasi yok. Internette bilgi vs var diyorsunuz, internette yazan hersey dogru mu sanki?

Bende bebegimi hep sol tarafta hissettim ve oglum olacak Ama bence bunun cinsiyetle hic alakasi yok. Internette bilgi vs var diyorsunuz, internette yazan hersey dogru mu sanki?
Yazdigimi okuyamamis yada pek anlayamamissiniz sanirim %100 dogrudur demedim.kesin kesin inaniyorumda demedim...dogruluk payi olabilir dedim.oyuzden burda sizlere danisiyorumya sizinkiler nasildi diye

Aaa oylemi .bende sora sora bi istatislik cikarma calisiyorum.bakalim ne cikacak:) cevabin icon tesekkrlr
Bende oyleydim canim ve cok emindim erkek olacagindan :) her gittigimde soruyorum hala kiz mi diye :) Allah saglikla kavustursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…