hiçbi anlama gelmiyo bebeğin döllendiği tarafla cinsiyetinin bi alakası yok sağlıkla kucağına alırsın inş tatlımMrb herkeze ben 1 aylik hamileyim.ve karnimin 1 aydir sol tarafi aciyo.sanki tas var sol tarafimda yada etimi sikica tutan bisey var gibi.sizce sol tarafta olmasi bebegimin kizmi erkekmi olacagi anlamina geliyo
internette o kadar çok şey var ki ama hepsini doğru kabul edemeyiz sadece denk gelen tesadüfler ve bunun çokluğu kafamızı karıştıryo sonuçta iki seçeneği var ya sağda olucak ya solda :) siz bilirsiniz tabi ama çok kendinizi şartlamayın derim psikolojik olarak tam tersi çıkabilir. sonuçta eğer belirleyici bi etken olsa ultrasonda görmek için beklemeyiz herkes bilir cinsiyetini :) rivayet bunlar hani eskiden karnının şekline vs. bakılarak yapıldığı gibi :) ayyy ne yazdım yoruldum yawTskkrlr cevabiniz icin..ama cok fazla yorum var internette.bende en azindan merakimdan sormak istiyorum.dogruluk payida olduguna inaniyorum...
teşekkür ederim :) tekrar hayırlı olsun bebeğiniz sağlıklı bir evlat olur inşallahsiz okadar yazmissiniz bende sorunuzu cevaplayim.solda ise kiz..sagda ise erkekmis.
Yazdigimi okuyamamis yada pek anlayamamissiniz sanirim %100 dogrudur demedim.kesin kesin inaniyorumda demedim...dogruluk payi olabilir dedim.oyuzden burda sizlere danisiyorumya sizinkiler nasildi diyeBende bebegimi hep sol tarafta hissettim ve oglum olacak Ama bence bunun cinsiyetle hic alakasi yok. Internette bilgi vs var diyorsunuz, internette yazan hersey dogru mu sanki?
Aaa oylemi .bende sora sora bi istatislik cikarma calisiyorum.bakalim ne cikacak:) cevabin icon tesekkrlrBenim sag tarafta ve kiz canim pek tutmuyor bence
Bende oyleydim canim ve cok emindim erkek olacagindan :) her gittigimde soruyorum hala kiz mi diye :) Allah saglikla kavustursun insallahAaa oylemi .bende sora sora bi istatislik cikarma calisiyorum.bakalim ne cikacak:) cevabin icon tesekkrlr