Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamile olanlar hangi yiyeceklerden miydeniz bulanıyor.?..8. haftadayım
- Konu Sahibi dudu58
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- 25 Mayıs 2015
- 18
- 9
- 16
- 15 Haziran 2015
- 44
- 34
- 3
ben 7. haftamdayım her sabah korkunç bir mide bulantısıyla uyanıyorum ama henüz bir kere bile çıkarmadım. bu iyi bişey mi kötü bişey mi bilemiyorum. o bulantı hissini muntazaman her gün çekiyorum ama :)
benim eeen çok aşırı yağlı görünümlü yiyecekler midemi bulandırıyor. bide son günlerde korkunç bir huy edindim ki, buzdolabından çıkan her türlü yiyeceğe (özellikle buzluktan) o buzdolabının kokusu siniyor sanki. allahım o kokuyu almaktan yiyemiyorum korkunç
benim eeen çok aşırı yağlı görünümlü yiyecekler midemi bulandırıyor. bide son günlerde korkunç bir huy edindim ki, buzdolabından çıkan her türlü yiyeceğe (özellikle buzluktan) o buzdolabının kokusu siniyor sanki. allahım o kokuyu almaktan yiyemiyorum korkunç
ben 7. haftamdayım her sabah korkunç bir mide bulantısıyla uyanıyorum ama henüz bir kere bile çıkarmadım. bu iyi bişey mi kötü bişey mi bilemiyorum. o bulantı hissini muntazaman her gün çekiyorum ama :)
Ben de aynı şekildeyim canım. Sabahları bulantı ile uyanıyorum ama hiçbir şey çıkmıyor. Sadece öğürüyorum :) Umarım kötü bir şey değildir. Sevdiğim hiçbir tatlıyı yiyemiyorum. Canım sürekli ekşi şeyler çekiyor. Bol limonlu çoban salata ve bol nar ekşili çiğ köfte
- 15 Haziran 2015
- 44
- 34
- 3
Ben de aynı şekildeyim canım. Sabahları bulantı ile uyanıyorum ama hiçbir şey çıkmıyor. Sadece öğürüyorum :) Umarım kötü bir şey değildir. Sevdiğim hiçbir tatlıyı yiyemiyorum. Canım sürekli ekşi şeyler çekiyor. Bol limonlu çoban salata ve bol nar ekşili çiğ köfte
off beni öldürdün. o bol limonlu çiğköfte beni mafetti ki dünden beri canım hiiiç birşey istemiyordu ve yiyemiyordum
- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 333
- 44
Hic midem bulanmadi hic kusmadim. Ama tiksindigim seylwr oldu. Caydan tiksindim. Cay icemiyorum. Ve tatli ilan herseyden meyve haric, tiksindim. Cikolataya bayilirim ama ondan da tiksindim. Pasta kek biskuvi serbetli tatlilar falan hepsinden tiksindim.
İyi de oldu. Eger gamile kalmadan nceki gibi cay icip 3 kup seker atsaydim, veya cikolatalari tatlilari yeseydim davul gibi olurdum. Zaten kilolu hamile kaldim. Ama simdiye kadar 1 kg bile almadim.
Ayrica ye tatliyi dogur hakki yi yalan oldu. Hic tatli yemiyorim ama nasipse oglum olacak :)
İns en az kg ile atlatirim. Hayirli gebelikler herkese :)
İyi de oldu. Eger gamile kalmadan nceki gibi cay icip 3 kup seker atsaydim, veya cikolatalari tatlilari yeseydim davul gibi olurdum. Zaten kilolu hamile kaldim. Ama simdiye kadar 1 kg bile almadim.
Ayrica ye tatliyi dogur hakki yi yalan oldu. Hic tatli yemiyorim ama nasipse oglum olacak :)
İns en az kg ile atlatirim. Hayirli gebelikler herkese :)
mrb bende sekizinci haftadayim oruç tutuyormusnz ben tutuyorum simdilik iyiyim ama sürekli kusacakmisim gibi sahurda hissediyom sabah geciyo acaba bebeğe bi zararı olurmukiBen de aynı şekildeyim canım. Sabahları bulantı ile uyanıyorum ama hiçbir şey çıkmıyor. Sadece öğürüyorum :) Umarım kötü bir şey değildir. Sevdiğim hiçbir tatlıyı yiyemiyorum. Canım sürekli ekşi şeyler çekiyor. Bol limonlu çoban salata ve bol nar ekşili çiğ köfte
- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.460
- 723
- 40
ya arkadaslar yazilarinizi okudukca midem bulandi desem :))) .. benim kokuya karsi zaten duyarliligim var, hosuma gitmedigimde burnumu tikiyorum ve isime devam ediyorum. Ama tabi suan icin henuz bir bulantim yok.. umarimda olmaz. Regl doneminde bulanirdi bazi seylere midem, hani kusucak kadar degil ama uzak dururumdum, dilerim en kotu ihtimalle oyle gecer..
- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 83
- 33
- 18 Kasım 2011
- 20
- 0
- 86
- 4 Eylül 2014
- 2.173
- 1.922
- 108
- 35
- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.460
- 723
- 40
Bebegin tam gelisim surecinde hic tavsiye etmem.. Ben hayatimdan sagliksiz seyleri cikardim hep meyve sebze ve sutlu gidalar arasinda gidip geliyorum, gelisimi biraz daha iyi olsun diyemrb bende sekizinci haftadayim oruç tutuyormusnz ben tutuyorum simdilik iyiyim ama sürekli kusacakmisim gibi sahurda hissediyom sabah geciyo acaba bebeğe bi zararı olurmuki
- 5 Haziran 2015
- 10
- 2
- 6
- 36
9.haftamda başladı bulantılarım. Yaklaşık 1--1,5 ay sürdü. Kusma pek olmadı ama genel olarak midem haşlanmış patates, peynirli yağsız makarna, meyveler ve salata türü bir de çubuk kraker dışında hicbirseyı kabul etmiyordu. En çok etten tiksindim. Çok şükür geçti. Şimdi özgürce yiyorum
- 5 Haziran 2015
- 10
- 2
- 6
- 36
mrb bende sekizinci haftadayim oruç tutuyormusnz ben tutuyorum simdilik iyiyim ama sürekli kusacakmisim gibi sahurda hissediyom sabah geciyo acaba bebeğe bi zararı olurmuki
Lütfen bebeğiniz ve kendiniz için oruç tutmayin. Zira bu konuda Bakara suresinde ayetler mevcut. emziren ve hamile annelerin oruç tutmamalariyla alakali.