• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olanlar hangi yiyeceklerden miydeniz bulanıyor.?..8. haftadayım

Bende 6 hdtalik gebeyim ve uc gundur mahvolmus durumdayim tiksinmedigim hic bisey yok hic bisey almiyo icim bi damla su icsem illaki cikacak o zorlanmaktan kasiklarim agriyor artik ama okuduklarimdanda anladigima gore hic birsey gecirmeyecekmis anladim . İlac kullanan yok mu hic ilaclada olsa hafifleyen filan bi umut ariyorum :(

Bende 6 hdtalik gebeyim ve uc gundur mahvolmus durumdayim tiksinmedigim hic bisey yok hic bisey almiyo icim bi damla su icsem illaki cikacak o zorlanmaktan kasiklarim agriyor artik ama okuduklarimdanda anladigima gore hic birsey gecirmeyecekmis anladim . İlac kullanan yok mu hic ilaclada olsa hafifleyen filan bi umut ariyorum :KK43:
Metpamid tablet genel olarak drlar tarafından veriliyor. Bana da verdiler ancak ben kullanmadım. Kilo kaybı vardı ama yiyebildigim şeylerle idare etmeye çalıştım ve geçti. Biraz da sabretmek lazım.

Maydonoz iğrenç geliyor.. Küsmüyorum ama kokusuna dayanamıyorum piştiğinde

Merhaba kızlar, çok şükür bende henüz hiç kusma olmadı ama ara ara sabaha karşı özellikle bulantı oldu. Böyle anlarda bildiğimiz tuzlu çubuk kraker yediğimde gerçekten mucizevi bir şekilde midemin yatıştığını ve bulantının geçtiğini gördüm. Tavsiye ederim hepinizeHoppa ve dilerim hepimiz bu süreci güzelliklerle geçiririz ve meleklerimize kavuşuruz:KK36:

Merhaba ben de 8 haftalik hamileyim 5. haftada basladi bulantim benim de midem cok bulaniyor cogu seyden tiksindim doktor bulanti hapi verdi normalde hic kusmayan ben o gun hapi ictikten sonra cikardim :( cozumu yok heralde bu surecin gecmesini beklemekten baska

Merhaba ben de 8 haftalik hamileyim 5. haftada basladi bulantim benim de midem cok bulaniyor cogu seyden tiksindim doktor bulanti hapi verdi normalde hic kusmayan ben o gun hapi ictikten sonra cikardim :KK43: cozumu yok heralde bu surecin gecmesini beklemekten baska
Merhaba, doğumu beklediğimiz tarihler yakın, inş sağlıkla kavuşuruz meleklerimize:KK36:Ve dilerim en kısa zamanda geçer sizinde bulantılarınız, sanırım birazda bünyeye bağlı bu durum.

Merhaba, doğumu beklediğimiz tarihler yakın, inş sağlıkla kavuşuruz meleklerimize:KK36:Ve dilerim en kısa zamanda geçer sizinde bulantılarınız, sanırım birazda bünyeye bağlı bu durum.
Evet canim tarihler yakin baya hayirlisiyla atlatiriz ins :) bunyeyl e mi alakali bilmiyorum ya bu benim ikinci gebeligim ilk cocuguda boyle olmamisti hic sadece birkac yiyecek koktugu zaman bulaniyordu midem bunda da her sey kokuyor burnuma surekli gecmeyen bir bulanti var ben de ilki rahat olunca 2.de rahat olur sanmistim her cocukta farkli oluyormus megersem :(

Back
X