Hamile olanlar bi bakar mısınız ?

Floraa12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2019
2.217
1.434
83
27
Kızlar bat a 5 gün var karnımda çok şişlik var ve adet olacakmış gibi hafif ağrı var ara ara geliyo ağrı sizce nedeni nedir ve sizin belirtileriniz nelerdi paylaşabilir misiniz?

Kızlar bat a 5 gün var karnımda çok şişlik var ve adet olacakmış gibi hafif ağrı var ara ara geliyo ağrı sizce nedeni nedir ve sizin belirtileriniz nelerdi paylaşabilir misiniz?
Adet olacaginiz icinde agri olabilir. Havadan sudan mevsimden gazdan olabilir yani.

Benim belirtim yoğun koyu sarı akıntı ve kokusuzdu bide çok gaz vardı . Ac bile olsam çok rahatsız olurdum . Ve aynı adet sancısı da bel ağrısı da cekiyodum ama hamileydim

Benim belirtim yoğun koyu sarı akıntı ve kokusuzdu bide çok gaz vardı . Ac bile olsam çok rahatsız olurdum . Ve aynı adet sancısı da bel ağrısı da cekiyodum ama hamileydim
Akıntımda var bir kimyasal gebelik geçirdim 2ay önce ama hiç belirtileri hatırlamıyorum

Gaz gibi değil farklı bi şişkinlik bu kadar erken başlaması normal mi adet ağrısının
Olabilri neden olmasin. Umut veremem size. Adetiniz gecikince test yaparsiniz. Hamilelikle adet belirtilericok benziyor. Benim tek farkli belirtim gogus siskinligi ve agrisiydi. Ama abzi kadinlar bunu her adetinde yasiyor mesela. Yani bundan dolayi umut veremem size.

Teşekkür ederim cevabınız için.

Benimde 17 çıkmıştı ilkte sonra kanamam oldu acile gittim 4.83 olmuştu benimde normal adet gibi 6 gün sürdü bitti
Bnde de 32 olmustu sonra 6 ya düştü iki günde cnm aynı atlatmışız ama bugün 9. Gün hala kahverengi su geliyo normal mi ? Sende de olmusmuydu

Bnde de 32 olmustu sonra 6 ya düştü iki günde cnm aynı atlatmışız ama bugün 9. Gün hala kahverengi su geliyo normal mi ? Sende de olmusmuydu
Yok benim normal adet gibi başladı ama çok sancılıydı 6 günde bitti azalarak normal adetimde 6 gün sürer zaten

Yok benim normal adet gibi başladı ama çok sancılıydı 6 günde bitti azalarak normal adetimde 6 gün sürer zaten
Benim de öyle oldu adetim 7 gün sizde iki gün önce bitti ama lavaboya gittim bugün baktım öyle kahverengi sıvı geliyo hala şaşırdım bnde sanırım daha temizleniyor içim

Benim de öyle oldu adetim 7 gün sizde iki gün önce bitti ama lavaboya gittim bugün baktım öyle kahverengi sıvı geliyo hala şaşırdım bnde sanırım daha temizleniyor içim
Olabilir canım son gelenlerdir bence biter yarına İnşAllah

Benim de 5 gün var ve 5 gündür de neredeyse kesintisiz ağrım var. Bununla birlikte bel ağrısı,göğüslerde şişlik ve ağrı, mide yanması var. Hiç böyle olmazdı. Test yaptırdım ama negatif çıktı. Mecbur regl günümü bekliyorum emin olabilmek için

Benim de 7gun kaldı 2gundur kasikta hafif ağrılar var ve yoğun akıntı var anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…