Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah adet olmazsan diyelim o zamanBenim de 5 gün var ve 5 gündür de neredeyse kesintisiz ağrım var. Bununla birlikte bel ağrısı,göğüslerde şişlik ve ağrı, mide yanması var. Hiç böyle olmazdı. Test yaptırdım ama negatif çıktı. Mecbur regl günümü bekliyorum emin olabilmek için
Hayırlısı olsun İnşAllah gebelik vardırBenim de 7gun kaldı 2gundur kasikta hafif ağrılar var ve yoğun akıntı var anlamadım gitti
Geçen ay ovülasyon la takip yaptım ama tutmadı bu ay yapmadım ama geçen ayla aynı zamanlarda yumurtladım sanırım adetin 12. günü çok fazla bi kasık ağrım oldu uzandığım yerden kalkamadım bi süreKarın şişliği çok hatırlamasamda bendede vardı sanırım gögüslermdeki damarlar çok belirgindi birde beyaz akıntım çok fazlaydı, yumurtlamadan 12. 13. Günü test yapmanı öneririm bu sürede de dikkat et kendine yanıltada bilir belirtiler
Nasıl bi ağrı oluyorduMemelerde hassasiyet en buyuk habercisi oldu hamileliklerimde
Goguslsrinizde sadece ellediğiniz zaman bi farklilim hissetmeniz bile yeterliNasıl bi ağrı oluyordu
Hafif bi acı var sanki dokununca ama adet belirtisi de olabilir sanki demiGoguslsrinizde sadece ellediğiniz zaman bi farklilim hissetmeniz bile yeterli
Normal adetlerinde oluyor mu oyle bir agriHafif bi acı var sanki dokununca ama adet belirtisi de olabilir sanki demi
Olmaz bazılarında şişme falan oluyormuş benim hiç öyle belirtilerim olmaz ama çocuk düşünmeye başladığımızdan beri çoğu belirtiyi ve adetimi kestiremiyorum artıkNormal adetlerinde oluyor mu oyle bir agri
Aynen belirtilerden hiç umutlanmıyorum zaten çoğu kişi belirtilerden hep hüsrana uğruyor psikolojik te olabilir ama bana adet olucakmışım gibi geliyor zatenEn sagliklisi bir kac gun sonra test yapmak ama bu asamada dikkat etmelisin kendine var gibi dikkat edip yok gibi unutlanma bence
Bende hamile kalmadan yapmıştım hiç pik olmamıştı yumurtluyomuyum diye yapıyodum gerçi ama diğer ay akıntım çoktu şeffaf ondan anladım zaten 2 ilişkide hamile kaldım, şiddetli kasık ağrısını hatırlamıyorumda sol kasığımda bişey üst üstte geliyomuş bişey varmış gibi hissetmiştim ben bekle biraz inşallah bebegin habercisidir BelirtilerindeGeçen ay ovülasyon la takip yaptım ama tutmadı bu ay yapmadım ama geçen ayla aynı zamanlarda yumurtladım sanırım adetin 12. günü çok fazla bi kasık ağrım oldu uzandığım yerden kalkamadım bi süre
Anladım canım teşekkür ederim Rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Bende hamile kalmadan yapmıştım hiç pik olmamıştı yumurtluyomuyum diye yapıyodum gerçi ama diğer ay akıntım çoktu şeffaf ondan anladım zaten 2 ilişkide hamile kaldım, şiddetli kasık ağrısını hatırlamıyorumda sol kasığımda bişey üst üstte geliyomuş bişey varmış gibi hissetmiştim ben bekle biraz inşallah bebegin habercisidir Belirtilerinde![]()
Aynen adet günüme kadar bekliycem artık sizde sağ salim kucağınıza alırsınız İnşAllah bebişinizi.Adet belirtilerinden hiçbir farkı yoktu. Hatta erken olucam galiba diye ped bile koymuştum. O yüzden en iyisi beklemek benim adete 4 gün kala idrarda çıkmıştı.
Amin inşallahAnladım canım teşekkür ederim Rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.