rabbim inş gönlüne göre verir. en kısa zamanda yüzünü güldürsün inş. walla bende sivilce hep vardı çok değil ama mutlaka vardır yüzümde :) adet dönemi değil ama adetim geçmeye başlayınca suratım değişti shala da sivilcelerim fazlasıyla çoğaldıkan testinden sonucu göre bilirsin. adetini cuma günü mü bekliyorsun ? eğer öyleyse gününde olmazsan bi tets alıp yaparsın sonrada kan tahliline gidersin :)))
çok saol canım benim inşallah hamileyimdir adetimi cuma bekliorum ama olmazsam ki inşallah edet olmam o zaman p.tesi gidip kan tahlili yaptırırım idrar tahlili yapmak istemiyorum hep negatif çıkıyo sonuç tek çizgi görmektenklava sikolojim bozuldu o yüzden idrar testinden nefret ediyorum senağlama benim için dua edin ne olur..:Saruboceq:
canım bende hiç sivilcelenme olmadı benimde adete yakın sivilceler çıkardı ama hamile kaldıgım ay hiç cıkmadı hatta yüzüm güzelleşti ve hiç belirtim olmadı belirtilere cok takılma kiminin belirti veriyo kimi benim gibi hiç anlamıyo ama kanda adet tarihin geçmese bile eger hamileysen çıkıyo ve umarım hamişsindirrr:Saruboceq:
inşallah canım dediğin gibi hamişimdir ama içimde his yok bakalım cumaya kadar bekliycem sanki adet olacakmışım gibi geliyo herşeyin hayırlısı tabi allah yazdıysa olur rabbim isteyen her kuluna anne olmayı nasip etsinsizleride allah kurtarsın bebişinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin:Saruboceq: bende inşallah aranıza hamileyim diye katılmayı nasip etsin:CüvCüv:
canm inşallah hamilesindir. isteyen herkezin allah gönlüne göre wersin inşallah.
hamileliğini erken anlamanın tek yolu akıntıdır. regline 5-6 gün kala normalde kuruluk olur. akıntı biter. hamilelikte ise tam bu dönem akıntı olur.hatta baya yoğun bir akıntı..
regli olmuşsun gibi hissedersin ama beyaz akıntı gelir. hatta bende baya su gibi geliyodu. anlam weremiyodum. terledim heralde sanıyodum.
dier tüm belirtiler psikolojik olabiliyo we ya regli belirtisiyle karıştırılıyo. sivilceymiş bulantıymış baş dönmesi göğüs hassasiyeti. tüm bunlar yanıltıcı.
aynı bende senin gibi umutsuz bi şekildeydim testi yapyım bakmadım bile kesin negatifdir diye ama pozitifti iyi dileklerin için saol bak gör en kısa zamanda seninde hamiş haberini alır kutlarız inşallah burdan bizede haber ver gelişmelerizemuszemus
slmkızlar benımde adetımın ustunden ucgun gectı.normalde sureklı gec oluyor yanı duzensız.sureklı ılerı atıyo.yarın bı ıdrar tahlılı yapıcam.haftaya pztsıde doktora gıdıcem kan testı hemde genel bı muayene ıcın.hayırlısı rabbım ınsherkese tez camanda bı bebıs verırı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?