merhaba! arkadaşlar sizlere bişi sormak istiyorum hamileyken yüzünüzde çok sivilce çıktı mı yada hamile olduğunuzu anladığınız da benim yüzümde küçük küçük sivilceler çıktı adetime de tam 5 gün var ara sıra da baş dönmesi ve göz kararması gibi şeyler ve ara ara sağ kasığıma çok hafif batma oluyo sizlerde böyle şeyler oldu mu? hamilemiyim diye sormuycam çünkü umutlanmak istemiyorum sivilcelerde adetime yakın çıkıyo zaten herkeste adet öncesi sivilce çıkar ama benim ki bi ihtimal işte inşallah adet olmam kızlar ve hamileyimdir kendimi kndırmak istemiyorum ama yinede siz cevap verirseniz çok sevinirim:dance: şimdiden:ecrin_bebek: bebişinizi sağlıklı sıhhatli bir şakilde kucağınıza
alırsınız allah bebişinizi ve sizi korusun:Saruboceq: inşallah bende hamile kalırım aminnn:Saruboceq::Saruboceq:
bu arada kızlar eğer hamileysem bunu en çabuk nasıl anlayabilirim bana bi tavsiyede bulunur musunuz? eğer cuma gününe kadar edet olmazsam kan testi yaptırcam o zaman çıkar dimi kızlar

bu arada kızlar eğer hamileysem bunu en çabuk nasıl anlayabilirim bana bi tavsiyede bulunur musunuz? eğer cuma gününe kadar edet olmazsam kan testi yaptırcam o zaman çıkar dimi kızlar
Son düzenleme: