• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!!! hamile olan arkadaşlar bi bakar mısınız?!!!!!

baby2435

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
1.094
7
116
39
İzmir
merhaba! arkadaşlar sizlere bişi sormak istiyorum hamileyken yüzünüzde çok sivilce çıktı mı yada hamile olduğunuzu anladığınız da benim yüzümde küçük küçük sivilceler çıktı adetime de tam 5 gün var ara sıra da baş dönmesi ve göz kararması gibi şeyler ve ara ara sağ kasığıma çok hafif batma oluyo sizlerde böyle şeyler oldu mu? hamilemiyim diye sormuycam çünkü umutlanmak istemiyorum sivilcelerde adetime yakın çıkıyo zaten herkeste adet öncesi sivilce çıkar ama benim ki bi ihtimal işte inşallah adet olmam kızlar ve hamileyimdir kendimi kndırmak istemiyorum ama yinede siz cevap verirseniz çok sevinirim:dance: şimdiden:ecrin_bebek: bebişinizi sağlıklı sıhhatli bir şakilde kucağınıza :emir_bebek:alırsınız allah bebişinizi ve sizi korusun:Saruboceq: inşallah bende hamile kalırım aminnn:Saruboceq::Saruboceq:

bu arada kızlar eğer hamileysem bunu en çabuk nasıl anlayabilirim bana bi tavsiyede bulunur musunuz? eğer cuma gününe kadar edet olmazsam kan testi yaptırcam o zaman çıkar dimi kızlar

Son düzenleme:
rabbim inş gönlüne göre verir. en kısa zamanda yüzünü güldürsün inş. walla bende sivilce hep vardı çok değil ama mutlaka vardır yüzümde :) adet dönemi değil ama adetim geçmeye başlayınca suratım değişti shala da sivilcelerim fazlasıyla çoğaldı :( kan testinden sonucu göre bilirsin. adetini cuma günü mü bekliyorsun ? eğer öyleyse gününde olmazsan bi tets alıp yaparsın sonrada kan tahliline gidersin :)))

rabbim inş gönlüne göre verir. en kısa zamanda yüzünü güldürsün inş. walla bende sivilce hep vardı çok değil ama mutlaka vardır yüzümde :) adet dönemi değil ama adetim geçmeye başlayınca suratım değişti shala da sivilcelerim fazlasıyla çoğaldı :( kan testinden sonucu göre bilirsin. adetini cuma günü mü bekliyorsun ? eğer öyleyse gününde olmazsan bi tets alıp yaparsın sonrada kan tahliline gidersin :)))

çok saol canım benim inşallah hamileyimdir adetimi cuma bekliorum ama olmazsam ki inşallah edet olmam o zaman p.tesi gidip kan tahlili yaptırırım idrar tahlili yapmak istemiyorum hep negatif çıkıyo sonuç tek çizgi görmekten :oklava:psikolojim bozuldu o yüzden idrar testinden nefret ediyorum senağlama benim için dua edin ne olur..:Saruboceq:

ben akıntıdan anlamıştım ama herkesin aynı olmuyo tabi :) inşallah bebeğin gelmiştir .

çok saol canım benim inşallah hamileyimdir adetimi cuma bekliorum ama olmazsam ki inşallah edet olmam o zaman p.tesi gidip kan tahlili yaptırırım idrar tahlili yapmak istemiyorum hep negatif çıkıyo sonuç tek çizgi görmekten :oklava:psikolojim bozuldu o yüzden idrar testinden nefret ediyorum senağlama benim için dua edin ne olur..:Saruboceq:

inş rabbim senin ve tüm isteyenlerin yüzünü en kısa zamanda güldürsün. ama çok şartlandırma kendini herşeyde bi hayır var de ve sakin olmaya çalış.

canım bende hiç sivilcelenme olmadı benimde adete yakın sivilceler çıkardı ama hamile kaldıgım ay hiç cıkmadı hatta yüzüm güzelleşti ve hiç belirtim olmadı belirtilere cok takılma kiminin belirti veriyo kimi benim gibi hiç anlamıyo ama kanda adet tarihin geçmese bile eger hamileysen çıkıyo ve umarım hamişsindirrr:Saruboceq:

canım bende hiç sivilcelenme olmadı benimde adete yakın sivilceler çıkardı ama hamile kaldıgım ay hiç cıkmadı hatta yüzüm güzelleşti ve hiç belirtim olmadı belirtilere cok takılma kiminin belirti veriyo kimi benim gibi hiç anlamıyo ama kanda adet tarihin geçmese bile eger hamileysen çıkıyo ve umarım hamişsindirrr:Saruboceq:

inşallah canım dediğin gibi hamişimdir ama içimde his yok bakalım cumaya kadar bekliycem sanki adet olacakmışım gibi geliyo herşeyin hayırlısı tabi allah yazdıysa olur rabbim isteyen her kuluna anne olmayı nasip etsin:emir_bebek: sizleride allah kurtarsın bebişinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin:Saruboceq: bende inşallah aranıza hamileyim diye katılmayı nasip etsin:CüvCüv:

canm inşallah hamilesindir. isteyen herkezin allah gönlüne göre wersin inşallah.
hamileliğini erken anlamanın tek yolu akıntıdır. regline 5-6 gün kala normalde kuruluk olur. akıntı biter. hamilelikte ise tam bu dönem akıntı olur.hatta baya yoğun bir akıntı..
regli olmuşsun gibi hissedersin ama beyaz akıntı gelir. hatta bende baya su gibi geliyodu. anlam weremiyodum. terledim heralde sanıyodum.
dier tüm belirtiler psikolojik olabiliyo we ya regli belirtisiyle karıştırılıyo. sivilceymiş bulantıymış baş dönmesi göğüs hassasiyeti. tüm bunlar yanıltıcı.

Son düzenleme:
inşallah canım dediğin gibi hamişimdir ama içimde his yok bakalım cumaya kadar bekliycem sanki adet olacakmışım gibi geliyo herşeyin hayırlısı tabi allah yazdıysa olur rabbim isteyen her kuluna anne olmayı nasip etsin:emir_bebek: sizleride allah kurtarsın bebişinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin:Saruboceq: bende inşallah aranıza hamileyim diye katılmayı nasip etsin:CüvCüv:

aynı bende senin gibi umutsuz bi şekildeydim testi yapyım bakmadım bile kesin negatifdir diye ama pozitifti iyi dileklerin için saol bak gör en kısa zamanda seninde hamiş haberini alır kutlarız inşallah burdan bizede haber ver gelişmelerizemuszemus

canm inşallah hamilesindir. isteyen herkezin allah gönlüne göre wersin inşallah.
hamileliğini erken anlamanın tek yolu akıntıdır. regline 5-6 gün kala normalde kuruluk olur. akıntı biter. hamilelikte ise tam bu dönem akıntı olur.hatta baya yoğun bir akıntı..
regli olmuşsun gibi hissedersin ama beyaz akıntı gelir. hatta bende baya su gibi geliyodu. anlam weremiyodum. terledim heralde sanıyodum.
dier tüm belirtiler psikolojik olabiliyo we ya regli belirtisiyle karıştırılıyo. sivilceymiş bulantıymış baş dönmesi göğüs hassasiyeti. tüm bunlar yanıltıcı.

valla canım yazıyı okuduktan sonra kafama takıldı wc ye gidip baktım akıntım var beyaz akıntı ama çok az geliyo adetime tam 3 gün kaldı bakalım hayırlısı inşallah hamileyimdir eşimde sabah bi gelişme var mı diye sordu adet olcam diye ödü patlıyo ve dua ediyo inşallah hamileyimdir diye ikimizde çok istioruz rabbim inşallah bu isteğimizi geri çevirmez:Saruboceq::Saruboceq:

aynı bende senin gibi umutsuz bi şekildeydim testi yapyım bakmadım bile kesin negatifdir diye ama pozitifti iyi dileklerin için saol bak gör en kısa zamanda seninde hamiş haberini alır kutlarız inşallah burdan bizede haber ver gelişmelerizemuszemus

inşallah canım bakalım adet olmazsam p.tesi kan tahlili için hastaneye gitcez fazla heveslenmek istemiyorum ama heycanlanıyorum bazen içimde umut yok ama bi mucize olabiir diye....

slmkızlar benımde adetımın ustunden ucgun gectı.normalde sureklı gec oluyor yanı duzensız.sureklı ılerı atıyo.yarın bı ıdrar tahlılı yapıcam.haftaya pztsıde doktora gıdıcem kan testı hemde genel bı muayene ıcın.hayırlısı rabbım ınsherkese tez camanda bı bebıs verırı.

slmkızlar benımde adetımın ustunden ucgun gectı.normalde sureklı gec oluyor yanı duzensız.sureklı ılerı atıyo.yarın bı ıdrar tahlılı yapıcam.haftaya pztsıde doktora gıdıcem kan testı hemde genel bı muayene ıcın.hayırlısı rabbım ınsherkese tez camanda bı bebıs verırı.

aminnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: canım inşallah hakkında hayırlısı olsun allah olmayan herkese nasip etsin:ecrin_bebek:

kızlar benim sivilceler bugün kayboldu ve dudaklarım çatladı ve aşırı uyuma isteği başladı gerçekten hamile miyim acep 2 gün kaldı adetime bakalım hayırlısı ama sol kasığımda batmalar oluyo ya ya adet olam yada hamileyim

Son düzenleme:
Merhaba aradan gecen 10 yıl sonunda hâla aktif üyemisiniz bilmiyorum ama sormak istiyorum cocugunuz du değilmi?kendimi cok tuhaf hissettim şuan😊🥰

Back