hamile olabilmiyimm

• Konu Sahibi Konu Sahibi bm06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bm06

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
12
1
16
Ankara
Arkadaslar 14 gündür adetim gecikti iltihablanma kasintisi fln yok.en fazla 8 gün gecikirdi..yarin sabah gebelik testi yapacagim..eger gebe degilsem neyim olabilir?aranizdan hic yasayan oldumu.belim agrio yalniz.ama adetim olmuyor.biraz test yapmakdanda korkuyorum daha öncekiler negativ ciktigi icin.düsüncelerinizi bekliorum

ben aynı durumdayım benmde 14.gün test yaptıım ben ama negatiff kafam karıstı (

Merhaba canim bende suan ayni durumdayim ne yapcagimi sasirdim benimde 3 gun gecti ve kasiklarimda agri var.Ama hamilelik ile ilgili kusma,bulanti yok.Fakat cok halsizim surekli uyuyorum. senin baya gecmis sanirim bende 1 hafta bekleyip yaptiricam

bu arada bu kesin degildir hemen telas yapma veya sevinme :) , stresten , hava degisikliginden kaynaklanan bir durumda olabilir umarim hayirlisi olur :)

test negtif çiakrsa mutlaka dr a gidin
herhangi bi tur kist olabilir
2 hafta az deil ..
pozitif çikarsada dr a gidin kapl sesini bile duyabilirisniz 6 haftalik olmu$ oluyor nerdeyse

Son düzenleme:
Evet cnm hayirlisi olur insallah cok merak ediyorum hamile olmasamda ins baska bi rahatsizligim yoktur.yarin test yapcam bakalim.2 haftaaz bi zaman degi

Test yaptim hamileyim cnm allahim tüm isteyenlere nasip eder insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…