• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile Olabilirmiyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Afilim92

♡cennet kokulum geldi ♡
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
15.666
20.349
398
Arkadaşlar merhaba
10 mart ovulasyon tarihimdi esimle birliktelik yasadık .1 Haftadır kasıklarımda ciddi ağrı var öksürürken egilip dogrulurken cok kotu oluyor .Karnima bicak saplanmasi gibi kramp giriyor ara ara .Normalde adetim sancisiz gecer kasiklarim hic agrimaz.Test yapacagim ama cok erken oldugunu negatif cikarsa uzulecegimi dusunuyorum ve surekli erteliyorum adetime 3 4 gun kaldi .Sizde ayni durumu yasayip hamile oldugunu ogrenen varsa paylasabilir mi tecrubelerini ?

Neden olmasin ki benimde hamile kaldigim ay iliskiden hemen bir hafta sonra gogus hassasiyetim basladi. Kimisi erken diyor adetin gecmesi gerekir diyor ama ben kendim yasadim yani olabilir. Kisiye gore degisiyo canim

Neden olmasin ki benimde hamile kaldigim ay iliskiden hemen bir hafta sonra gogus hassasiyetim basladi. Kimisi erken diyor adetin gecmesi gerekir diyor ama ben kendim yasadim yani olabilir. Kisiye gore degisiyo canim
Insallah icimi rahatlattiniz

mrb ben çatlatma iğnesinin 15inci gününde idrar testi yaptım negatif çıktı aradan 2-3 saat sonra bi baktım silik bi şekilde ikinci çizgi belirmiş akşam üstü yine test yaptım yine aynısı oldu sizce bu test doğru olabilirmi arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisinz

mrb ben çatlatma iğnesinin 15inci gününde idrar testi yaptım negatif çıktı aradan 2-3 saat sonra bi baktım silik bi şekilde ikinci çizgi belirmiş akşam üstü yine test yaptım yine aynısı oldu sizce bu test doğru olabilirmi arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisinz
Genelde beş dakikadan sonra çıkan sonuçlara itibar etmeyin diyorlar. Kan testi yaptır bence. Garanti sonucu öğrenirsin. Sevgiler

Ben 2 gun once test yaptim negatif cikti bugun adet gunum hala olmadi tedirgin bekliyorum Allah herkese gönlüne göre versin insallah

Kizlar sali gun acmistim konuyu dun adet gunumdu olmadi bugun de adet oldum sandim ama kahverengi cok koyu pedi bile doldurmayacak kadar akinti gelmis pazartesi doktora gitcem.Bu yerlesme kanamasi olabilir mi tecrübelerinizi paylasir misiniz nolur

Afilim92 inşallah hamilesindir. bende 10 gündür adet olmuyorum göğüslerim ağrıyor biraz önce days comfort erken gebelik testi yaptım silik çizgi cıktı. Ama emin olamadım. şimdi kan testi yaptırdım özel hastanede sonucumu bekliyorum.

Afilim92 inşallah hamilesindir. bende 10 gündür adet olmuyorum göğüslerim ağrıyor biraz önce days comfort erken gebelik testi yaptım silik çizgi cıktı. Ama emin olamadım. şimdi kan testi yaptırdım özel hastanede sonucumu bekliyorum.
Keşke evet diyebilseydim dün aksam saatlerinde gelen kahverengi akintidan sonra bir umutla uyudum ve sabaha karsi muthis bir ağrıyla uyandim wc ye gittigimde parca parca kan akti sonra pedim hic kirlenmedi her wc ye gittigimde parçalar artti .Sanirim kimyasal gebelik gibi bir sey yaşıyorum cok uzgunum sabah doktora gideceğim :( en büyük sanssizligim o esnada doktora gitme imkanim yoktu evde yalnizdim

Keşke evet diyebilseydim dün aksam saatlerinde gelen kahverengi akintidan sonra bir umutla uyudum ve sabaha karsi muthis bir ağrıyla uyandim wc ye gittigimde parca parca kan akti sonra pedim hic kirlenmedi her wc ye gittigimde parçalar artti .Sanirim kimyasal gebelik gibi bir sey yaşıyorum cok uzgunum sabah doktora gideceğim :KK43: en büyük sanssizligim o esnada doktora gitme imkanim yoktu evde yalnizdim

Nasip artık üzülme canım. ben de ikinci cizgiyi gördüm ama kan sonucum negatif cıktı. Cok üzüldük eşimle :-(

Nasip artık üzülme canım. ben de ikinci cizgiyi gördüm ama kan sonucum negatif cıktı. Cok üzüldük eşimle :-(
Allah aratmadan versin hepimize insallah uzulmeyin ben de kan verdim sonuc bekliyorum kimyasal gebelik olup olmadigini tespit icin ..Bir de.ultrasona girdim saglikli oldugumu soyledi dr.

Back