sorma bu ay benimde sapıttı bakalım nolcak.Peki kızlar ben buzamana kadar 29 gunde adet oluyordum bu ay 33 gun oldu ya , ben şimdi yumurtlama günümü 33 güne göremiyorum hesaplayacam yoksa 29 güne goremi hesaplayacam kafam karıştı
Gerçekten ya kafam karıştısorma bu ay benimde sapıttı bakalım nolcak.
Yok canım ya ümidim yok artık bu ayı da negatif geçirdimYok sanrm ama biraz daha bekle istersen öyle doktora git geç döllenme olmasın
Yok canım ya ümidim yok artık bu ayı da negatif geçirdimben şimdi bu ayki yumurtlama yi neye göre hesaplayacam kafam karıştı
Tedavi görmüyorum canımTedavi varmi sende yoksa spontene mi deniosnz önünde 3 secenek var 1 en az maliyet ama cok calisma gerektirir 10 cu günden 22 cu güne kadar gün aşırı ilişki 2 yok okadar nettin diosan ovulasyon testleri al internetten ucuza gelio 10 cu günden itibaren yaparsn 3 doktora gidip 2 güne bir catlama dönemini tutturablrsn bende 10 çocuk dogurmus gibi konusuom ama hayir daha bebik yok ama ben tedavi olduğumdan doktor kadar uzmanlastim
Ay yarım kaldı yazdığım devam edeyim tedavi görmüyorum canım o kadar gün aşırı yapmak istemiyorum o enerji bende yok 2 günde bir Dr gidemem çalışıyorum en iyisi ovulasyonTedavi varmi sende yoksa spontene mi deniosnz önünde 3 secenek var 1 en az maliyet ama cok calisma gerektirir 10 cu günden 22 cu güne kadar gün aşırı ilişki 2 yok okadar nettin diosan ovulasyon testleri al internetten ucuza gelio 10 cu günden itibaren yaparsn 3 doktora gidip 2 güne bir catlama dönemini tutturablrsn bende 10 çocuk dogurmus gibi konusuom ama hayir daha bebik yok ama ben tedavi olduğumdan doktor kadar uzmanlastim
Sen neden tedavi görüyorsun canım ne zamandır bebek düşünüyorsun ben bi düşük yaptım uzun süre vajinusmusla uğraştım önceden kendim bebek istemiyordum daha sonra çevre baskısından bebek düşündüm bu sene gerçekten istiyorum
Tedaviye başlamak da büyük bir adım bebek için canım 4 ay olmuş inanıyorum güzel haberlerini alacağıma.Ben şubattan beri ama benm çocuk isteyeli reglim duzensizlesti doktora gittim yumurta tembelliği pkos dedi yani ne zaman yumurtlucam yada yumurtlamicam belli deil o yusden klomen catlama ignesi demiom 4 aydir daha gelen giden yok
Canım hamile olabilirsinde gerçi bende senin gibiydim insan ister istemez umitleniyor test yaptırdım negatif daha kadın dogumcu ya gitmedim sen hiç evde idrar testi yaptinmi? Bir test yap bakalım ne çıkacak sonrada dr git benim olmadı ama inşallah sen hamilesindir canım. .kızlar merhaba size bişey danışmak istiyorum. benim adetim tamamen bittikten 3 gün sonra kahverengi akıntı başladı.3 gündür sürüyor..şehirdışında olduğum için doktoruma gidemiyorum. kasıklarımdaince bir sızı ve belimde ağrı var belime bişeyler batıyo sanki. sizinde başınıza böyle bişey geldimi hiç. hamilelik şüphesi düştü içime ama adet oldum ve bitti..bilemedim ya
yok canım yapmadım test. çokda fazla ümitlemek istemiyorum.ama bi yandan da içimi bişeyler kemiriyo ister istemez. doktorumla konuştum normal olduğunu rahimin temizlendiğini söyledi. gel bile demedi o yüzden kafamı rahatlatmaya çalışıyorum. hamile olmayı çok isterim ama negatif görmek istemiyorum. bazen idrar testlerinde çıkmama ihtimali oluyo ya canım kan testi yaptırcakmısın senCanım hamile olabilirsinde gerçi bende senin gibiydim insan ister istemez umitleniyor test yaptırdım negatif daha kadın dogumcu ya gitmedim sen hiç evde idrar testi yaptinmi? Bir test yap bakalım ne çıkacak sonrada dr git benim olmadı ama inşallah sen hamilesindir canım. .
ortalama adetin başlangıcından 10. gün içinde çatlıyor.Yok canım ya ümidim yok artık bu ayı da negatif geçirdimben şimdi bu ayki yumurtlama yi neye göre hesaplayacam kafam karıştı
kizlar bata 2 gun war sizce teste gore hamile olabilir miyim yorumlarsaniz cok sevinirim
Canım tebrik ederim hamileymisimkizlar bata 2 gun war sizce teste gore hamile olabilir miyim yorumlarsaniz cok sevinirim
insallah canimmCanım tebrik ederim hamileymisimçok sevindim Rabbim senide bebeginide korusun darısı başıma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?