Şimdi acilden geldik sinirlerim çok bozuk kadın dogumcu vardı acilde kağıtta yazılani okudu başagrısı mide bulantisiymis şikayetin dedi bende benim birde adetim gecikti 4 gün... dün kanamam çok şiddetli sancılı oldu bugün kesildi dedim yüzüme alaycı gülerek sen gebelik mi istiyorsun dedi bende ben size durumumu anlatıyorum dedim oda ben senin gibi çok gördüm dedi bakın ben psikolojik bişey yaşamıyorum şiddetli başağrım ve mide bulantım var dedim kadın beni kaale almıyor ne dedi biliyormusun tansiyonunu bir olctur... dedimki ben birde gebelik testi istiyorum ona ne dedi peki ; BEN İSTERSEM GEBELİK TESTİ YAPTIRABILIRSIN!..ŞİMDİ GİT TANSİYONUNU OLCTUR!
okadar canım sıkıldı ki anlatamam tansiyonumu olcturdum 11/7 çıktı sonra gittim yanına söyledi.. sonra ağrı kesici yapsınlar sonra gebelik testi yapsınlar bide dedi...
Ben hemşireye ağrı kesici yi yaptırmadım Dr bozuntusunada diyecektim önce gebelik sonucuna bakmak gerekmez mi diye.. Neyse bu arada eşim sağolsun Dr tarafını tuttu bana birsürü kızdı moralim bozuldu sonucu beklemedim eve gidelim dedim. Hala feci şekilde başım ağrıyor ve midem bulanıyor
Ben gebeliğim var diye Dr a gitmedim ki acabalarim bitsin diye gittim yani test yapılır bakılır varsa var yoksa yok başka bir sıkıntı varsa ona bakılır. Kafamdaki soru işaretleri kalksın diye gittim şuan moralim çok bozuk çok ağırıma gitti ağlayıp duruyorum :'(
Birde eşimin tavrına sinir oldum benim halimi gördüğü halde dr haklı ben haksız olduninternetten sonucu veriyorlarmış artık. O kadının ekranına geliyormuş ve ben o kadında pişkin pişkin negatif i duymak istemiyorum
Çok moralim bozuldu ya anlatamam. Evet belkigebeliği çok istiyor olabilirim ama böyle birşeyi haketmedim
Canım lütfen kendini kötü hissetme sen bana iyilik yaptın teşekkür ederim bu Dr un sinir bozucu tavrıyla alakalı senlik bişey yok ki kuzum ben sana çok teşekkür ederim benimle ilgilendin cevap verdin derdime ortak oldun çok sağol. Valla şuan eşimle bile küsüm bir seninle konuşuyorum :) başım çatlıyor buarada mide bulantısı devam ediyor. Sadece migren mi acaba... offfff işte bu acabalarim bitsin diye gitmiştim acile ya ama benim hala acabalarim devam...
Ordaki görevliler den bazılarıni eşim tanıyor ama şuan ona küsüm asla ara demem.. ne zaman biriyle bi sıkıntı yaşasam hep karşı tarafı haklı bulur o yüzden bu son yaptığı çok canımı sıktı çünkü bu benim sağlığım sözkonusu yanımda olması beni koruması gerekirken yine kırk kat yabancının tarafında..
Yok demem ben inat ettim çok canımı sıktı eğer bu rahatsızlığım devam ederse bizim burda özele gider kan veririm canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?