• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olabilirmiyim??

lavinya06

MutluyumMutlusunMutluyuz
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
433
195
303
Merhaba kızlar uzun zamandır üyeyim ve uzun zamandır girmiyordum siteye. Ama şuan garip bir durumdayım... Şöyle anlatayım normalde 29 gunde adet olurum ve günüm şaşmaz 17 Ekim adet günümdü olmadım 4 gün kadar gecikti bu arada bir sürü test yaptım çok çok silik çizgi vardı bazen bakıyorum çok silik çizgi diyip foto paylaşılıyor onlarda bariz ikinci cizgi belli oluyor benimki öyle değil baya baya silikti çizgiler. . Neyse 4 gün gecikmenin ardından dün 21 ekimde adet oldum yani 34.günde... dünya başıma yıkıldı üzüldüm tabi çünkü baya heycanlanmistim... Fakat bugün adetim kahve rengi devam etti ve akşam 6 da tamamen kesildi.. ve benim şuan başağrım ve mide bulantısı var azonce afedersiniz küstüm. .. ve ben şimdi çok suphelendim sizce hamile Olabilirmiyim bugun akşam 6 da yaptığım test de çok çok silik ikinci cizgi . Kan testi demeyin her seferinde hemşirelerin negatif demesini o anı yaşamak istemiyorum iyice emin olup kan testi yapmak istiyorum :(

Bence kan testi yaptrmalsn Allah korusun düşük yapio olabilirsn hemen müdahele ile kurtulablrsin yarın sabah yada gidebiliosan şimdi git acilden kan ver derim foto at istersen bakalm bu

Şimdi acilden geldik sinirlerim çok bozuk kadın dogumcu vardı acilde kağıtta yazılani okudu başagrısı mide bulantisiymis şikayetin dedi bende benim birde adetim gecikti 4 gün... dün kanamam çok şiddetli sancılı oldu bugün kesildi dedim yüzüme alaycı gülerek sen gebelik mi istiyorsun dedi bende ben size durumumu anlatıyorum dedim oda ben senin gibi çok gördüm dedi bakın ben psikolojik bişey yaşamıyorum şiddetli başağrım ve mide bulantım var dedim kadın beni kaale almıyor ne dedi biliyormusun tansiyonunu bir olctur... dedimki ben birde gebelik testi istiyorum ona ne dedi peki ; BEN İSTERSEM GEBELİK TESTİ YAPTIRABILIRSIN!..ŞİMDİ GİT TANSİYONUNU OLCTUR!
okadar canım sıkıldı ki anlatamam tansiyonumu olcturdum 11/7 çıktı sonra gittim yanına söyledi.. sonra ağrı kesici yapsınlar sonra gebelik testi yapsınlar bide dedi...
Ben hemşireye ağrı kesici yi yaptırmadım Dr bozuntusunada diyecektim önce gebelik sonucuna bakmak gerekmez mi diye.. Neyse bu arada eşim sağolsun Dr tarafını tuttu bana birsürü kızdı moralim bozuldu sonucu beklemedim eve gidelim dedim. Hala feci şekilde başım ağrıyor ve midem bulanıyor :(

Ben gebeliğim var diye Dr a gitmedim ki acabalarim bitsin diye gittim yani test yapılır bakılır varsa var yoksa yok başka bir sıkıntı varsa ona bakılır. Kafamdaki soru işaretleri kalksın diye gittim şuan moralim çok bozuk çok ağırıma gitti ağlayıp duruyorum :'(

Böyle bilmiş doktorlara sinir oluyorum ya benmde boyle bi doktorum vardi bilirim onlarin bilmisliklerini mide bulantısı dediğin için ben şüphelendim acikcasi çünkü onu uyduramazsn yani internetten sonucu görürsün saglikliysa inşallah gebissindir deilsede inşallah gebis deilsndir varsın doktor haklı olsn cnm bnm ya sonucu haber ver bana da merak ediyorum
Şimdi acilden geldik sinirlerim çok bozuk kadın dogumcu vardı acilde kağıtta yazılani okudu başagrısı mide bulantisiymis şikayetin dedi bende benim birde adetim gecikti 4 gün... dün kanamam çok şiddetli sancılı oldu bugün kesildi dedim yüzüme alaycı gülerek sen gebelik mi istiyorsun dedi bende ben size durumumu anlatıyorum dedim oda ben senin gibi çok gördüm dedi bakın ben psikolojik bişey yaşamıyorum şiddetli başağrım ve mide bulantım var dedim kadın beni kaale almıyor ne dedi biliyormusun tansiyonunu bir olctur... dedimki ben birde gebelik testi istiyorum ona ne dedi peki ; BEN İSTERSEM GEBELİK TESTİ YAPTIRABILIRSIN!..ŞİMDİ GİT TANSİYONUNU OLCTUR!
okadar canım sıkıldı ki anlatamam tansiyonumu olcturdum 11/7 çıktı sonra gittim yanına söyledi.. sonra ağrı kesici yapsınlar sonra gebelik testi yapsınlar bide dedi...
Ben hemşireye ağrı kesici yi yaptırmadım Dr bozuntusunada diyecektim önce gebelik sonucuna bakmak gerekmez mi diye.. Neyse bu arada eşim sağolsun Dr tarafını tuttu bana birsürü kızdı moralim bozuldu sonucu beklemedim eve gidelim dedim. Hala feci şekilde başım ağrıyor ve midem bulanıyor :KK43:

Ağlama canm sen biliosn kendini bosver o doktoruda bida muhattap bile olmucan insan kötü oluo çok haklısın ama değmez sen sağlığını düşün kendini üzme
Ben gebeliğim var diye Dr a gitmedim ki acabalarim bitsin diye gittim yani test yapılır bakılır varsa var yoksa yok başka bir sıkıntı varsa ona bakılır. Kafamdaki soru işaretleri kalksın diye gittim şuan moralim çok bozuk çok ağırıma gitti ağlayıp duruyorum :'(

Birde eşimin tavrına sinir oldum benim halimi gördüğü halde dr haklı ben haksız oldun :( internetten sonucu veriyorlarmış artık. O kadının ekranına geliyormuş ve ben o kadında pişkin pişkin negatif i duymak istemiyorum :(

Evet eşler öle onlar için olur böyle şeyler biz abartıriz rahat ınsanlar takılma ona sende ogreneblrsn doktor bakmaz bile sen sormazsan
Birde eşimin tavrına sinir oldum benim halimi gördüğü halde dr haklı ben haksız oldun :KK43: internetten sonucu veriyorlarmış artık. O kadının ekranına geliyormuş ve ben o kadında pişkin pişkin negatif i duymak istemiyorum :KK43:

Doktora sinir oldum nasıl bu şekilde davranabilir ? Sonuçta normal olmayan belirtilerin var. Hamilelik testini yarın sabah kalkar kalkmaz ilk tuvaletin ile yap. Benim de ilk yaptığımda silikti. Ne olursa olsun canını sıkma. Allah her şeyin hayırlısini versin.

Çok moralim bozuldu ya anlatamam. Evet belkigebeliği çok istiyor olabilirim ama böyle birşeyi haketmedim :(

Hı ozman sinir bozucu ama.yüzünü bida nerde gorcek kapatırken hatta gebis deilsn Mutlumusun de kapa valla ben olsam öle yapardım herhal bana cikisan doktra olemi diosn peki dedim çıktım odadan yan odadaki arkadasina kaydimi alırdım şimdi ondan çok memnnm doktor lar saygım sonsuz ama onlarda saygılı olmalı kendini büyük görmemeliler lütfen üzme kendini kendimi kötü hissettim ben cesaretlendrdim seni hakkini helal et ama yakın zamanda arkdsm düşük yaptı ondan biraz hasssasim bole bişeyi yasamani istemem:KK61:
Çok moralim bozuldu ya anlatamam. Evet belkigebeliği çok istiyor olabilirim ama böyle birşeyi haketmedim :KK43:

Canım lütfen kendini kötü hissetme sen bana iyilik yaptın teşekkür ederim bu Dr un sinir bozucu tavrıyla alakalı senlik bişey yok ki kuzum ben sana çok teşekkür ederim benimle ilgilendin cevap verdin derdime ortak oldun çok sağol. Valla şuan eşimle bile küsüm bir seninle konuşuyorum :) başım çatlıyor buarada mide bulantısı devam ediyor. Sadece migren mi acaba... offfff işte bu acabalarim bitsin diye gitmiştim acile ya ama benim hala acabalarim devam...

Ne demek canm benm keske elimizden bisiler gelse gebs deilsen En azndan ağrı kesici alırsın rahat rahat kociste senin gönlünü alır onun rahatı bozuldu kalktı gitti ya hastaneye ondan öle tavırlr bu erkekler genelde aynı çünkü.. 1 saat olmusa ara sor bakalm belki ordaki görevli den falan ogrenirsn
Canım lütfen kendini kötü hissetme sen bana iyilik yaptın teşekkür ederim bu Dr un sinir bozucu tavrıyla alakalı senlik bişey yok ki kuzum ben sana çok teşekkür ederim benimle ilgilendin cevap verdin derdime ortak oldun çok sağol. Valla şuan eşimle bile küsüm bir seninle konuşuyorum :) başım çatlıyor buarada mide bulantısı devam ediyor. Sadece migren mi acaba... offfff işte bu acabalarim bitsin diye gitmiştim acile ya ama benim hala acabalarim devam...

Ordaki görevliler den bazılarıni eşim tanıyor ama şuan ona küsüm asla ara demem.. ne zaman biriyle bi sıkıntı yaşasam hep karşı tarafı haklı bulur o yüzden bu son yaptığı çok canımı sıktı çünkü bu benim sağlığım sözkonusu yanımda olması beni koruması gerekirken yine kırk kat yabancının tarafında..

Bacim kusluk vaktimi bu ben meraktan dusmanimi bile arar sorarım:KK48: sert bi tavırlr şekilde hastaneyi arayıp sorarmisin ilac alicam de:63: sonra deilse en azndan ılac alır yatar son
Ordaki görevliler den bazılarıni eşim tanıyor ama şuan ona küsüm asla ara demem.. ne zaman biriyle bi sıkıntı yaşasam hep karşı tarafı haklı bulur o yüzden bu son yaptığı çok canımı sıktı çünkü bu benim sağlığım sözkonusu yanımda olması beni koruması gerekirken yine kırk kat yabancının tarafında..

Yok demem ben inat ettim çok canımı sıktı eğer bu rahatsızlığım devam ederse bizim burda özele gider kan veririm canım..

Koc mu Burcun senin :) ozaman şimdi uyumaya calis olmadı. Yarın ara kendin sor tekrar kan verip o stresi yaşama yarın hem o doktor olmaz bu aksam nobetci ya yarın en gec 9 da yenisi gelir ondan ogrenirsin dua edicem bugün senin için hayrlisi ise yarın güzel haberler duy bu yasadiklarini bir anda unut hayr siz sağlıksız ise zatrn gebis deilsndr inşallah bende yatym yarın haberlersrzz
Yok demem ben inat ettim çok canımı sıktı eğer bu rahatsızlığım devam ederse bizim burda özele gider kan veririm canım..

Çok sağol canım benim ne kadar iyisin :21: gerçekten cok teşekkür ederim burcum Aslan buarada :) hayırlısı olsun inşallah kist falan yoktur korkum o... haber veririm mutlaka merak etme :KK36: iyi geceler canım. .

Boyle dr lara sinir oluyorum ya. E devlet şifren varsa e-nabız a gir orda test sonucun çıkar. Allah gönlüne göre versin inşallah

Back
X