• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilirmiyim

bi yakınımızın 9 yl çocugu olmadı
kaynana of pof etmeye başladı
kadın dediki eşine benım durumum belli senın evlat olmana engel olmayım dedi
ayrıldırlar.kadın baba evıne döndü.
boşanma davası açılmadan adam ben karımsız duramıyom dedi.zorla getirdi.
razıyım dedi kadına olmazsa olmasın ben senı sevıyom dedi.
kadın mutlulanmış.akıllarından da bebegı silmişler
kadın döndüğü ay gebe kalmış..
aklında silince gerçekten oluyomuş

Cok duydum boyle seyler bende sikmek istiyorum kafamdan ama oyle biseyki gece bile uyandigimda aklima acaba hamile kalcakmiy bu ay diye geciyo😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bi yakınımızın 9 yl çocugu olmadı
kaynana of pof etmeye başladı
kadın dediki eşine benım durumum belli senın evlat olmana engel olmayım dedi
ayrıldırlar.kadın baba evıne döndü.
boşanma davası açılmadan adam ben karımsız duramıyom dedi.zorla getirdi.
razıyım dedi kadına olmazsa olmasın ben senı sevıyom dedi.
kadın mutlulanmış.akıllarından da bebegı silmişler
kadın döndüğü ay gebe kalmış..
aklında silince gerçekten oluyomuş

yazdıkların cok doğru,bunun farkındayız ama ahh gelde bıze anlat..artık arkadaşlarım,yakınlarım olsun,cevrem olsun hamıle gördükçe ıcıme bı cızz oluyor..Allahım dıyorum benı evlatsızlıkla mı sınıyorsun?? kafamdan atamıyorum ki bı turlu..bu ay adetım bı gun gecıktı,ayy dedım hamıleyım heralde ama ertesi gunu sonuç ortada regl oldum:43::43::43:

Cok duydum boyle seyler bende sikmek istiyorum kafamdan ama oyle biseyki gece bile uyandigimda aklima acaba hamile kalcakmiy bu ay diye geciyo😔

psikologa gitsen?
çünkü gercekten kısa süre değil ve ihtiyacın var:28:

yazdıkların cok doğru,bunun farkındayız ama ahh gelde bıze anlat..artık arkadaşlarım,yakınlarım olsun,cevrem olsun hamıle gördükçe ıcıme bı cızz oluyor..Allahım dıyorum benı evlatsızlıkla mı sınıyorsun?? kafamdan atamıyorum ki bı turlu..bu ay adetım bı gun gecıktı,ayy dedım hamıleyım heralde ama ertesi gunu sonuç ortada regl oldum:43::43::43:

:ssz::ssz: ahh ahh

psikologa gitsen?
çünkü gercekten kısa süre değil ve ihtiyacın var:28:

Psikologa gidersem ilac vericek cocuk isi yaticak o yuzden onada gitmek istemiyorum benim durumu karisik birazda ankarada yasiyodum evlendim rizeye gittim tam alistim bursaya tasindik burda kimsem yok yanlizim hep o yuzdende bos vaktim cok bos kalincada dusunuyorum

Psikologa gidersem ilac vericek cocuk isi yaticak o yuzden onada gitmek istemiyorum benim durumu karisik birazda ankarada yasiyodum evlendim rizeye gittim tam alistim bursaya tasindik burda kimsem yok yanlizim hep o yuzdende bos vaktim cok bos kalincada dusunuyorum

seni okadar ıyı anlıyorum ki...bende psıkologu sırf ılac verecek çocuk ıyıce ertelenecek dıye gıtmek ıstemedım..bu aralar esım yurt dışında ,bende yalnızım..yalnız kaldıkça düşünüyorum,dusundukce kafamda kuruyorum offff offfffffff..sağım hamıle,solum hamıle..ayy bıde ıkıncı çocuk ısteyenler dıye topic açmışlar,ben daha ılkını yapamadım mıllet ıkıncıyı dusunuyor:43::43::43::43:

seni okadar ıyı anlıyorum ki...bende psıkologu sırf ılac verecek çocuk ıyıce ertelenecek dıye gıtmek ıstemedım..bu aralar esım yurt dışında ,bende yalnızım..yalnız kaldıkça düşünüyorum,dusundukce kafamda kuruyorum offff offfffffff..sağım hamıle,solum hamıle..ayy bıde ıkıncı çocuk ısteyenler dıye topic açmışlar,ben daha ılkını yapamadım mıllet ıkıncıyı dusunuyor:43::43::43::43:

Bi tane olsun rabbim saglikli nasip etsinde ikinciyi dert etmicem bile yaizlikta zor dedigin gibi etraf hamile dolu benden sora evlenenlerin hep cocugu var😔

Merhaba arkdslar batim 21 nisandi 1 gün gecikti ve hala yoklar bu ay ilk denememizdi bel agrim ve kasik batmalarim ve de beyaz akintim var sık WC te cikiyorum az önce fortune marka test aldim ve netten arastrdim adetten 7 gün önceye kesin sonuç veriyomus bilmeden aldim ama kullanan varmi aranizd ve sizce testi yapmak için beklemelimiyim daha yoksa yapayimmi çok zor dayaniyorum çok test ziyan ettim bunu da edersem Esim yeter artik dio sizce ne zmn yapayimm ltfn cvp yazinn

Son düzenleme:
Bayanlalr bugn regl günm Ama dün dayanamAyip test yaptim ikinci cizgi biraz silik cikti.simdi regl olacakmisim gibi sancim var tekrar test yapmalimiyim biraz daha beklemelimiyim

Bayanlalr bugn regl günm Ama dün dayanamAyip test yaptim ikinci cizgi biraz silik cikti.simdi regl olacakmisim gibi sancim var tekrar test yapmalimiyim biraz daha beklemelimiyim

Hayırlı olsun bugün bir test daha yapın çizgi koyulaşmaya başlamıştır, iki gün geçmiş testinizin üstünden

Back