hamile olabilirmiyim

ecringulsen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
8
0
1
Hatay
Mrb bayanlar.iki aydır eşimle korunmuyoruz şubat ayında 24nde regli oldum gecen ay 23nde regl oldum yarında regl günüm. ama bir hafta once kasiklarimda agri ve batma oldu sonrasinda gögs uclarim agridi simdi gögslerim cok dolgun fakat adet sancisi cekiyorum sizce hamile olma ihtimalim varmidir.cok istiyoruz bebisimizin olmasini

canım bır hafta gecsın test yap eger adet olmazsan.. sabredeceksın bırazcık o belırtıleraynı zamanda adet belırtılerıde o yuzden bekleyeceksın bırazcık daha .. ınsallah hayırlısı olur

Olabilirsin tabii.. bence hemen test yap. Cikabilir... ama henuz idrarda cikmazsa 3 4 gun daha bekle adet olmazsan yine yaparsin testi. Benim adete iki gun kala idrarda çıkmıştı. Hadi yap da bize de haber ver :)

Bilginize ihtiyacim var yardim edin nolurr😔 en son sunat ayinda adet oldum kan testi yaptirdim beta hcg 1.20 cikti deger yukselmiyo uc gun sorada ayniydi sizce hamile olabilirmiyim hala adet olmadim😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayır olamazsın kuzum
benım beta hcg 20 iken bile gebe değildim
değer bazen takılı kalıyo
bazen yükselıyo
adet günü baktırmısım 20 çıktı
doktor adet olmak uzeresındır dedi
gerçektende öyle oldu

Ozaman bi sorun var iki aydir adet olmuyorum dr gittim adet sokturucu verdi ama bi dr arkadasta icme degerin cok dusuk deil yumurtlama donemin olabilir bebek dolleniyodur belki icme dedi icmedim ama bu belirsizlikte cok kotu😔

aynen çok ama çok kötü
bende şuan battan ıkı gün geçti
regl olucaksam oluyum diyorum üzülmeyım istiyorum
atraxion olmasın istiyorum ama yok
ya gecikicek ya bişey olcak sinir oluyorum

aynen çok ama çok kötü
bende şuan battan ıkı gün geçti
regl olucaksam oluyum diyorum üzülmeyım istiyorum
atraxion olmasın istiyorum ama yok
ya gecikicek ya bişey olcak sinir oluyorum

Nekadar zor beklemek sen nezamandir bebek istiyosun?

Ben 3bucuk yıldır😔

3,5 yılda daha şu gergınlıgı panıgı üstünden atmadın mı kuzum sen?
ben sekız ayda içim şişti
iyi sabırlısın maşallah
inş rabbim sağlıklı sıhhatli (eger evlat eınmek hakkında hayırlıysa) bi bebek versın

Psikolojim bitik durumda artik kendim icin aklimdan cikarmak istiyorum ama olmuyo cok yoruldum iki kere asilama yaptirdim olmadi tup bebek dusunuyoduk boyle oldu acaba hamilemiyim dedim ama malesef😔

üzme kendını ama ümidini asla kesme
bu bebek işi Allaha kalan bişey
Ol derse olur inan bana

Arkadaşım 2ay olmuş,bi kan testi yaptırsan? Bhcg 1.20,negatif demek. Ama 2 ay oldu ve hala adet olmadığına göre,hemen bi kan testi yaptırmalısın bence.Haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla...

üzme kendını ama ümidini asla kesme
bu bebek işi Allaha kalan bişey
Ol derse olur inan bana

Biliyorum hersey kismet rabbim nasip ederse olur keske herseyi silip atabilsem beynimden ama olmuyo iste cok yorgunum 3bucuk yildir her ay beklentiyle gecirmek cok zor😔

canım benım bı psıkolojısı bozukda benım...3 yıldır yok yok yok... isyan etmek istemiyorum,hep dua edıyorum ama her ay başı hüsranla başlıyor..Rabbim tez zamanda evlat ısteyen herkese evlat nasip etsin..artık zamanı gelmedi mi? nerde bızım meleklerımız? hamileyiimmmm diye haykırmak istiyorum..

Rabbim tez zamanda verir insallah olmayanlar anlamiyo anca stres yapma olur diyo keske elimizde olsada stres yaomasak bebeklerimiz kucagimiza alsak😔

bi yakınımızın 9 yl çocugu olmadı
kaynana of pof etmeye başladı
kadın dediki eşine benım durumum belli senın evlat olmana engel olmayım dedi
ayrıldırlar.kadın baba evıne döndü.
boşanma davası açılmadan adam ben karımsız duramıyom dedi.zorla getirdi.
razıyım dedi kadına olmazsa olmasın ben senı sevıyom dedi.
kadın mutlulanmış.akıllarından da bebegı silmişler
kadın döndüğü ay gebe kalmış..
aklında silince gerçekten oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…