Merhabalar kızlar benim iki gün önce damla şeklinde kanamam oldu adet oldum sandım tam adet günümde çünkü ama o damla haricinde kanamam olmadı bu iki gundurde pembe kahverengi gibi bir akıntı oluyor pecetede görebiliyorum göğüslerim çok ağrıyor adet gunumden günler öncesinde başladı halada ağrıyor karnım kasıklarım bu aralar midemde yanmalarda var normalde olmaz ama sizce ne olabilir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim?
Etmez miyim rabbim hepinize versin bize de kucağımıza almayı nasip etsin haber alır alma sende yaz merak ettim benim sadece karın ve kasık ağrım vardı bir de iştahım artmıştı herkes de farklı olabiliyor ağır iş yapma
Etmez miyim rabbim hepinize versin bize de kucağımıza almayı nasip etsin haber alır alma sende yaz merak ettim benim sadece karın ve kasık ağrım vardı bir de iştahım artmıştı herkes de farklı olabiliyor ağır iş yapma
merhabalar İdrar testi yaptım evde negatif çıktı randevum vardı doktora gittim bugün oda ultrasonla baktı sonra korunuyomusunuz dedi sonra beta HCG istedi verdim yarin sonuç cikicak bakalım hayırlısı sanmıyorum ama işte olsun
merhabalar İdrar testi yaptım evde negatif çıktı randevum vardı doktora gittim bugün oda ultrasonla baktı sonra korunuyomusunuz dedi sonra beta HCG istedi verdim yarin sonuç cikicak bakalım hayırlısı sanmıyorum ama işte olsun