• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim??

Gamzeli3112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
119
31
28
24
Bugün adetime 7 gün var, adet döngüm 30 gün. 1 haftadır kasık batmalarım ve günün her vakti birden gelen mide yanması şeklinde bulantılarım var. Dün negatifte olsa içim rahat etsin diye bir test yaptm basta normal ışıkta göremesemde gün ışığında silik şeklilde cizgi görünüyordu. Gebelik olabilirmi bu durumu yaşayan varmı??

Bugün adetime 7 gün var, adet döngüm 30 gün. 1 haftadır kasık batmalarım ve günün her vakti birden gelen mide yanması şeklinde bulantılarım var. Dün negatifte olsa içim rahat etsin diye bir test yaptm basta normal ışıkta göremesemde gün ışığında silik şeklilde cizgi görünüyordu. Gebelik olabilirmi bu durumu yaşayan varmı??
Testi erken yapmışsın bikac gün sonra tekrarla olabilir gebelik

Testi tekrarla

Olabilirsiniz. Bir de testi hemen ilk zamanlarda değil de 1-2 hafta sonra yaptırınca doğru sonuç alınır diye biliyorum.

Olabilirsiniz. Bir de testi hemen ilk zamanlarda değil de 1-2 hafta sonra yaptırınca doğru sonuç alınır diye biliyorum.
Aslında yapmazdımda hic normal degil 1 haftadır bulantım batmam olunca negatif göreyimde 8 gun hamilemiyim sorusu ile gezmiyim dedim baktım silik çıktı şimdi daha sabırsızım..

Back