Hamile olabilirmiyim

emosadnc

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2021
107
22
32
Merhaba ben 29 yasındayım ve hiç hamile kalmadım yada kaldım ama bilmiyorum Bi kaç doktor sen düşükmü yaptın dedi ama ben hamile kalmadım dedim .adetim bir hafta erken yada geç olabiliyor ve 7 gün sürerken 5 gün yada 4 güne düşüyor ufakta olsa dengesiz olmaya başladım sırtım ağrıyor midem bulanıyor halsizim sık idrara çıkıyorum ama adette oluyorum karnımdada şişlik var sizce hamilelik olabilir mi bu durumda ve evde yaptıgım idrar testi hep negatif çıkıyor...

Iyi yaptin her ihtimalde mutlu olursun sikinti yok Allah dert vermesin böyle meraklar olsun canim kotü supheler olmasinda can sagligi dilerim:)
Çok teşekkür ederim ama yine negatif çıktı olsun Allah büyüktür zaten 17 sinde hastahaneye bebek olmuyor diye gideceğim bakınmaya inşallah bir gün benim de bebeğim olur :)

Çok teşekkür ederim ama yine negatif çıktı olsun Allah büyüktür zaten 17 sinde hastahaneye bebek olmuyor diye gideceğim bakınmaya inşallah bir gün benim de bebeğim olur :)
Bebegin olmuyormu peki neden insalah saglikli bir bebegin olur

Bebegin olmuyormu peki neden insalah saglikli bir bebegin olur
Ben 4 ay önce kadar genel cerrahi ve ayrıca kadın doguma gittim ultrason la baktılar ve düşük mü yaptın diye sordular ama ben bilmiyorum ben dedim cevap vermediler hamile mi kalamıyorum yoksa düşüyor mu bilemedim ki inşallah olurr

Düsme oyle basit birsey degilki durdurulmayan kanama olur degildir kistte kanama yapar genelde kist buyume oldumu bebek gibi gorunur karinda siser.Aman aman saglik yerinde olsunda bebeginde olur dusunme canm

Düsme oyle basit birsey degilki durdurulmayan kanama olur degildir kistte kanama yapar genelde kist buyume oldumu bebek gibi gorunur karinda siser.Aman aman saglik yerinde olsunda bebeginde olur dusunme canm
İnşallah amin inşallah olur haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…