• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim

Merve6236

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
27
4
1
32
Mrb benim düğünüme 15 gün kaldı eşimle sadece sürtünme yolu ile ilişki durumumuz oldu adet günlerim 6 gündür geçiyor adet olacakmışım gibiyim ama olmuyor lavaboya gidiyorum şeffaf akıntı göğüslerimde eskiden adet öncesi hassasiyet hep oluyordu bu defa hiç olmadı sabahları az sanki midem bunalacak gibi oluyor halsizlik uykusuzluk yok iyiyim düğün stresi çok var sadece kendimi hamile gibi hissediyorum ama şimdilik çok erken daha önce kist sorununda olmuştu

Mrb benim düğünüme 15 gün kaldı eşimle sadece sürtünme yolu ile ilişki durumumuz oldu adet günlerim 6 gündür geçiyor adet olacakmışım gibiyim ama olmuyor lavaboya gidiyorum şeffaf akıntı göğüslerimde eskiden adet öncesi hassasiyet hep oluyordu bu defa hiç olmadı sabahları az sanki midem bunalacak gibi oluyor halsizlik uykusuzluk yok iyiyim düğün stresi çok var sadece kendimi hamile gibi hissediyorum ama şimdilik çok erken daha önce kist sorununda olmuştu
Sadece düğün stresi olmuş sizde. Sürtünme yoluyla hamile kalmak imkansız. Bebek yapmak için insanlar yastık koyup beline yarım saat bekliyor spermler iyice içeri girsin diye mesela. Gereksiz yere korkutmayın kendinizi hamile değilsiniz bence :KK28:

Dügünün vermis oldugu stres ve heyecandan adetiniz gecikmis olabilir bendede olmustu tam 18 gun stresten gecikmistim insanlar cocuk sahibi olmk icin defalarca deneme yapiyorlar surtunmeyle imkansiz gibi birsey

Düğün heycanından gecikmiştir...kesn düğün günü olursun😁

Back