Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilirmiyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bayansss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
232
127
103
Kizlar yarin adet günüm ve bugun otobuste o kadar cok midem bulandiki gozlerim karardi oturmasaydim bayilacakcim bide afadersiniz kusmam geldi ama kusamadim normaldede midem biraz bulanir otobuste ama en son cocukken kusmam gelmistir ve 15 dk dir otobusteydim cok fazla degil hamile olabilirmiyim ?

Test yapsana canm varsa cikar

Kizlar yarin adet günüm ve bugun otobuste o kadar cok midem bulandiki gozlerim karardi oturmasaydim bayilacakcim bide afadersiniz kusmam geldi ama kusamadim normaldede midem biraz bulanir otobuste ama en son cocukken kusmam gelmistir ve 15 dk dir otobusteydim cok fazla degil hamile olabilirmiyim ?
Olabilirsin ben de hamile kaldığım ilk günlerde bi keresinde başım dönmüştü baya

benim batım dündü. olmadım.
kasıklarımda feci bir sancı, şelale gibi bir şeffaf akıntı, fazlaca uyku hali, baş dönmesi, mide bulantısı var.
ama idrar testim negatif ☹️

benim batım dündü. olmadım.
kasıklarımda feci bir sancı, şelale gibi bir şeffaf akıntı, fazlaca uyku hali, baş dönmesi, mide bulantısı var.
ama idrar testim negatif ☹
Idrar testi hemen sonuc vermez , kan testi en doģrusu yani idrar icin 10 gun gecikmeyi oneriyilar yada 5 den yuksekleri olcen predektor varya ondan alcaksin ama hic gerek yok en guzeli kan testi

Bana sadece otobus tutmus gibi geldi. Dusunmemeye calis, zamani gelince nasil olsa ogreneceksin. Dilerim guzel haberler alirsin.

Back