- 4 Ekim 2019
- 27
- 24
- 3
- 27
☹Malesef
☹❤İnşallah hayırlısıysa tabiki hamileyizdir Tüm isteyenler inşallah ❤
Daha çıkmayabilir geç döllenme olmuş olabilir benim de saatler sonra silik çıkardı 1 haftada anca gördüm çizgiyi
Neden test yapmiyorsunuzAhhh hani silikte çıksa razıyım:)
Neden test yapmiyorsunuz
Elinizde de varmis
Inspozitif sonucu gorursunYapıyorum şımdı erken mi gec mi hep o dusunce oluyor belki vardir cikmaz diyorum surekli negatif olunca.sonuc
Inspozitif sonucu gorursun
Bekle bakalım birazcıkSimdi yaptım ve bıraktım henuz hic bisey yok malesef keske olsa keskeeeee
Bekle bakalım birazcık
Canım aynı durumdayız benim de 3 gün gecikti. Adetime 10 gün kala niye bilmiyorum çıkmayacağını bile bile test yaptım tabi ki negatifti :) şimdi de yapmaya korkuyorum. Bu gün sağ kasığım bütün gün ağrıdı regl olacağım sandım ama olmadım. Akıntı da yok. Anlamadım gittiBakalim
Canım aynı durumdayız benim de 3 gün gecikti. Adetime 10 gün kala niye bilmiyorum çıkmayacağını bile bile test yaptım tabi ki negatifti :) şimdi de yapmaya korkuyorum. Bu gün sağ kasığım bütün gün ağrıdı regl olacağım sandım ama olmadım. Akıntı da yok. Anlamadım gitti
Üzülme canım benim ama gebelik testi sabah kalkınca ilk idrarla olur diye biliyorum. Pek sıvı tüketmedenGenede bi test yap cnm bende smdi yaptim ama henuz malesef ki hic bi sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?