Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilirmiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında daha mantıklı ama ne kadar güvenilir olacak kargo ile gelicek zarar görüp gormiyecgni ve ne kadar dogru sonuc alacağımı da bilemiycem

Adete 3 gun kala test yaptım sonuc negatif erken mi yaptim yoksa dogru sonuc verir mi bugun adet günüm du fakat olmadım
Kan vermek mantıklı bende adet günü yaptım evde negatif 3 gün geçti şuan yarın uygun olursam kan vercem siz biraz daha bekleyin bence direk kan verin bir kaç güne kadar

Aslında daha mantıklı ama ne kadar güvenilir olacak kargo ile gelicek zarar görüp gormiyecgni ve ne kadar dogru sonuc alacağımı da bilemiycem
Valla ben hep öyke alıyorum gizli bilgi geliyor kargo üzerinde yazmıyor sıkıca pat pat sarılı geliyor eczanelerde de durum aynı onlara açsa aynı şekil geliyor canım

Inanın sürekli kan verip de 1 saat bekleyip o negatif sonucu almak cok yoruyor pisikolojik olarak cunku hastane gerçekten insani daha bi heyecanlandiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…