Canım biz çıkar yada çıkmaz desek garantisi yok
Bebeğin ne zaman döllendiğini bilemeyiz
Test yapacaksın mecbur
Geçtiyse test yapın bi varsa elinizde
İnternetten daha ucuza alabilirsin çoklu paket halinde oluyor.. tabi inşallah gerek kalmaz amaEvet var tabi eczanelerin uyesi oldum :)
İnternetten daha ucuza alabilirsin çoklu paket halinde oluyor.. tabi inşallah gerek kalmaz ama
Kan vermek mantıklı bende adet günü yaptım evde negatif 3 gün geçti şuan yarın uygun olursam kan vercem siz biraz daha bekleyin bence direk kan verin bir kaç güne kadarAdete 3 gun kala test yaptım sonuc negatif erken mi yaptim yoksa dogru sonuc verir mi bugun adet günüm du fakat olmadım
Kan vermek mantıklı bende adet günü yaptım evde negatif 3 gün geçti şuan yarın uygun olursam kan vercem siz biraz daha bekleyin bence direk kan verin bir kaç güne kadar
Valla ben hep öyke alıyorum gizli bilgi geliyor kargo üzerinde yazmıyor sıkıca pat pat sarılı geliyor eczanelerde de durum aynı onlara açsa aynı şekil geliyor canımAslında daha mantıklı ama ne kadar güvenilir olacak kargo ile gelicek zarar görüp gormiyecgni ve ne kadar dogru sonuc alacağımı da bilemiycem
Valla ben hep öyke alıyorum gizli bilgi geliyor kargo üzerinde yazmıyor sıkıca pat pat sarılı geliyor eczanelerde de durum aynı onlara açsa aynı şekil geliyor canım
Doktorun ağzına bakıyorsun kalbin güm güm bende gitmek istemiyorum sizi anlıyorumInanın sürekli kan verip de 1 saat bekleyip o negatif sonucu almak cok yoruyor pisikolojik olarak cunku hastane gerçekten insani daha bi heyecanlandiriyor
Aaa dur siparişlerime bi bakıyım baya oldu ben alalı hangisiydi özelden yazarım burdan reklam yapmak gibi olunca ban yiyoruz sanırım :)Hangi siteden aliyorsun canim bilerek alayim en azından
Aaa dur siparişlerime bi bakıyım baya oldu ben alalı hangisiydi özelden yazarım burdan reklam yapmak gibi olunca ban yiyoruz sanırım :)
Doktorun ağzına bakıyorsun kalbin güm güm bende gitmek istemiyorum sizi anlıyorum ☹☹☹☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?