- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Tatli mucize
-
Sizinde kan geldimiEvet olabilirsiniz benim de oyleydi bir an once dra gidin eger hamileyseniz lekelenme oluyordur dusuk tehlikesi olabilir ona gore dinlenme verir, fitil verir.
Benim de yumurtlamanın 9.günü oldu sonra kesildi ama kahverengi idi kırmızı değil 1 haftadır sadece beyaz akıntım var hamile olabilir miyimEvet olabilirsiniz benim de oyleydi bir an once dra gidin eger hamileyseniz lekelenme oluyordur dusuk tehlikesi olabilir ona gore dinlenme verir, fitil verir.
Cok tesekkur ederim bilgilendirdiginiz ama benim drvam ediyor buyuk ihtimalle yoktur Insallah bir dahaki sefere olurEvet geldi once kahverengi camur gibi bi akinti sonra koyu kirmizi kan geldi
Adet oldum sandim ama kan devam etmedi
Belki de kimyasal gebelikti o yuzden idrarda çıkmadı. Doktora gidin netlessin durumKan geleli daha 2 gun oldu idrar testi yaptim negatif cikti yani acaba beta hcg hormonu henuz kanda salgilanmamismidir pek umidim yokta emin olmak istiyorum
olabilir tesekkur ederimBelki de kimyasal gebelikti o yuzden idrarda çıkmadı. Doktora gidin netlessin durum
Eğer test yapmış iseniz hamile değilsinizdir. Çünkü adetiniz geçmiş söylediğinize göre.Selamun aleykum iyi gunler herkese haziran 16 da qdet olmam gerekiyordu lakin 3 gun ust uste kahverengi lekelenme oldu 3 gun sonunda kan gordum bu belirtileri yasayip hamile olan varmi?
Evet yaptim ve negatif cikti evet yoktur buyuk ihtimalle yinede tesekkurlerEğer test yapmış iseniz hamile değilsinizdir. Çünkü adetiniz geçmiş söylediğinize göre.
Burada kimse müneccim değil.. eczaneye gidip bir adet gebelik testi alıp onu yapmak daha fazla bilgilendirici olacaktır .!!Selamun aleykum iyi gunler herkese haziran 16 da qdet olmam gerekiyordu lakin 3 gun ust uste kahverengi lekelenme oldu 3 gun sonunda kan gordum bu belirtileri yasayip hamile olan varmi?
Ay sagolun hic aklima gelmedi degilmi ! Mesajlari iyi okumadiginzi ne kadarda belli Alip yaptim zaten annelik duygusunu tatmak istedigim icin sordum belki bi ihtimal bunlara ragmen olan vardir diye anlamadan sorgulamayin !!Burada kimse müneccim değil.. eczaneye gidip bir adet gebelik testi alıp onu yapmak daha fazla bilgilendirici olacaktır .!!
Evet bende oyle dusunuyorum tesekkur ederim guzel niyetli yorumunuz icinnRegliniz 4 gün gecikmişse idrarda çıkardı.
Bence regl olmuşsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?