- 28 Aralık 2016
- 720
- 1.625
- 113
- Konu Sahibi sedamunzur
-
Canim cok üzüldüm gerçekten hayırlısı olsun sakın umudunu kaybetme, önünde yepyeni bir ay var, bak ben 2.5 yıldır istiyorum bi türlü olmadı ama yilmadimmaleseef arkadaslar yokmuş cok'kötüyüm
0 5 ciktiKaç çıktı canım
inşalah siz hayrlisyla kucağnıza alirsiniz en'yakın zamandaCanim cok üzüldüm gerçekten hayırlısı olsun sakın umudunu kaybetme, önünde yepyeni bir ay var, bak ben 2.5 yıldır istiyorum bi türlü olmadı ama yilmadim
Canım benim üzme sakın kendini kafanı cok verme bu ıse dıyolar ınsanın elınde degıl ben basım ağrıdığında ılac atmadan duramam ama kafama takmadıgım zaman bıle basım agrısında ya gebelık varsa dıye bıle ılac atmadıgım oluyodu insanın elinde degıl tabıko ama olacak üzülme sen rabbim gecıktırıyorsa guzellestırıyordur dıyolar gec gelsın ama saglıklı gelsın vardır bundada bı hayır de her zaman umutsuzluğa kapılma sakın0 5 cikti
Canım rabbim sana da en kısa zamanda hayırlı saglıklı bır evlat nasip etsın inşallahCanim cok üzüldüm gerçekten hayırlısı olsun sakın umudunu kaybetme, önünde yepyeni bir ay var, bak ben 2.5 yıldır istiyorum bi türlü olmadı ama yilmadim
inşalah siz hayrlisyla kucağnıza alirsiniz en'yakın xCanim cok üzüldüm gerçekten hayırlısı olsun sakın umudunu kaybetme, önünde yepyeni bir ay var, bak ben 2.5 yıldır istiyorum bi türlü olmadı ama yilmadim
çok sagol canimCanım benim üzme sakın kendini kafanı cok verme bu ıse dıyolar ınsanın elınde degıl ben basım ağrıdığında ılac atmadan duramam ama kafama takmadıgım zaman bıle basım agrısında ya gebelık varsa dıye bıle ılac atmadıgım oluyodu insanın elinde degıl tabıko ama olacak üzülme sen rabbim gecıktırıyorsa guzellestırıyordur dıyolar gec gelsın ama saglıklı gelsın vardır bundada bı hayır de her zaman umutsuzluğa kapılma sakın
canim gozun aydin kac cikti kandaCanım rabbim sana da en kısa zamanda hayırlı saglıklı bır evlat nasip etsın inşallah
Sagol bitanem dün kanda 80.70 çıktı bugün de 136 çıktı senden de guzel haberler alırız inşallahcanim gozun aydin kac cikti kanda
Amin inşallahsağol canim benim 2 tane var olursa bir kardes daha istiyor cocuklar nasip Allah tamamini erdirsin
Hemen yapabilirsin canım. Varsa geç döllenme değilse çıkar. Testi yaptığında bizede haber ver.Hanımlar merhaba 5 aylık evliyim 4 gün adetim gecikti 27 is adet olacaktım ama 23 de kahverengi leke geldi adet oldum sandım bekliyorum hala adet olmadım alt bölgemde adet öncesi olduğumuz sancılar var göğüslerim patlatacak gbi adet olacakmış gbi hissediyorum ama bebekte istiyoruz çok aşırı yemek yiyorum ve çok gergin ve halsizim sizce olabilir miyim test ne zaman yapmalıyım cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
Canım adetin gecmiş yap hemen ben bata 5 kala öğrendim 2 kala kanla netleştirdmHanımlar merhaba 5 aylık evliyim 4 gün adetim gecikti 27 is adet olacaktım ama 23 de kahverengi leke geldi adet oldum sandım bekliyorum hala adet olmadım alt bölgemde adet öncesi olduğumuz sancılar var göğüslerim patlatacak gbi adet olacakmış gbi hissediyorum ama bebekte istiyoruz çok aşırı yemek yiyorum ve çok gergin ve halsizim sizce olabilir miyim test ne zaman yapmalıyım cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
Yaptım testi 6. Günüm bugun biraz daha beklemek istedim dün akşamda sol ayağımda uyuşma oldu bu sabah yaptım çift çizgi çıktıHemen yapabilirsin canım. Varsa geç döllenme değilse çıkar. Testi yaptığında bizede haber ver.
Hayırlı olsunYaptım testi 6. Günüm bugun biraz daha beklemek istedim dün akşamda sol ayağımda uyuşma oldu bu sabah yaptım çift çizgi çıktı
Hadi gözün aydın kuzum hemen kanla da netleştir mutlaka bayagı gectı adetın ıyı bır deger cıkacaktırYaptım testi 6. Günüm bugun biraz daha beklemek istedim dün akşamda sol ayağımda uyuşma oldu bu sabah yaptım çift çizgi çıktı
canım muhtemelen vardır ama cok erken olabilir cunku ıkı testte silik çıkmış tek test olsa bendede oyle oluyordu ve gebelik yoktu ovulasyon varsa elinde yapıp buraya atsanabu arada regl ye daha 3 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?