Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilirmiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sedamunzur

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
152
101
18
Kızlar günaydın , bu sabah eşimi işe göndermeden once test yaptım sonra 10 dk sonra esım evden cıktı teste baktım silik çizgi bi 15 dk sonra tekrar baktım daha da belirgin. Bat 28 kasımda erken yapmamın sebebi 24 kasım esimle yıl dönümümüz ona sürpriz yapmak içindi bu 2. Denememiz inşallah bebişim benimledir yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 31B9036F-836B-484A-985E-E3BF8283158D.jpeg
    31B9036F-836B-484A-985E-E3BF8283158D.jpeg
    89,8 KB · Görüntüleme: 282
  • 2119BFE7-9D25-4A46-8295-AE8D72653297.jpeg
    2119BFE7-9D25-4A46-8295-AE8D72653297.jpeg
    87,9 KB · Görüntüleme: 269
Canım
Benimde boyleydi bi kan verin netlestiein. İnsallah gelmistir bebisiniz :)
öncelikle sende saglıkla bebısını kucagına al inşallah :dua:kan testi vermeye korkuyorum ya daha bata 5 gün var ya cıkmazsa dıye ama ıdrarda cıkan kanda da cıkar tabı:dua: yarın testi tekrarlayıp öyle kan vereyım dıyorum

Benim de boyle cikinca kan vermistim 14 cikmisti :) guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim insallah. Rabbim meleklerimizi korusun. Sag saglim gelsinler insallah.

Benim de boyle cikinca kan vermistim 14 cikmisti :) guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim insallah. Rabbim meleklerimizi korusun. Sag saglim gelsinler insallah.
Amin kuzum inşallah daha yeni aslında bu ikinci denememizdi acıkcası gecen ay olmayınca cok üzülmüştüm bu ay da cok fazla umutlandırmak istemedim kendimi ayy inşallah bebişim benimledir :dua:

Kızlar günaydın , bu sabah eşimi işe göndermeden once test yaptım sonra 10 dk sonra esım evden cıktı teste baktım silik çizgi bi 15 dk sonra tekrar baktım daha da belirgin. Bat 28 kasımda erken yapmamın sebebi 24 kasım esimle yıl dönümümüz ona sürpriz yapmak içindi bu 2. Denememiz inşallah bebişim benimledir yorumlarınızı bekliyorum
bat 4.jpeg

Bat 4 ken benımde böyleydı .

İnşallah sağlıkla sıhhatle devam eder gebeliğin .
Hayırlı olsun :dua::dua::dua:

Eki Görüntüle 2208618
Bat 4 ken benımde böyleydı .

İnşallah sağlıkla sıhhatle devam eder gebeliğin .
Hayırlı olsun :dua::dua::dua:
Amin canım amin inşallah :dua:insan bir süre sonra o çizgiyi sadece kendısı goruyo sanıyor boyle görenler oldukca bende iyice emin oluyorum sımdı hergun test yapar yıne takıp ederım :KK48: ilk olacak korkuyor bıde ınsan nasıl olacak ne yapayım ne yapmamalıyım sımdı dıye

• Beğen
Reactions: H E
Amin canım amin inşallah :dua:insan bir süre sonra o çizgiyi sadece kendısı goruyo sanıyor boyle görenler oldukca bende iyice emin oluyorum sımdı hergun test yapar yıne takıp ederım :KK48: ilk olacak korkuyor bıde ınsan nasıl olacak ne yapayım ne yapmamalıyım sımdı dıye
Çok iyi anlıyorum canım benımde ilkti benımki güzel devam etmedi. İnşallah senınki sağlıkla sıhhatle devam eder .
Rabbım hakkınızda hayırlısını eylesın ..

Bende bu resmı gönderdıgımde çoğu kişi görmedi :KK48::KK48:

Gittikçe çizgi belirginleşcek her sabah ilk idrarla yap :KK15:

canm hamilesin ben yakın arkadasimda adetine baya varken yapmıştı ve vu seninde cıktı adet günü dahada köyü cıktı hamilesin bence tebrikler kuzum

Çok iyi anlıyorum canım benımde ilkti benımki güzel devam etmedi. İnşallah senınki sağlıkla sıhhatle devam eder .
Rabbım hakkınızda hayırlısını eylesın ..

Bende bu resmı gönderdıgımde çoğu kişi görmedi :KK48::KK48:

Gittikçe çizgi belirginleşcek her sabah ilk idrarla yap :KK15:
Gecmiş olsun bitanem tabiki bizde seviniyoruz ama saglıkla gelsın ınsallah hayırlısıysa olsun allahım seninde kucagını bos bırakmasın inşallah isteyen herkese aratmadan versın:dua::KK15:

• Beğen
Reactions: H E
Ay inşallah kuzum ya inşallah bebişim benimledir esime söylesemmi bilmiyorum o adet gununu beklıyor yarın yıldönümünüz kesinleştirmeden söylemek de istemiyorum kan tahlili de yarın cıkıyor dıyorlar daha vermedim bende gıtmedım

Ay inşallah kuzum ya inşallah bebişim benimledir esime söylesemmi bilmiyorum o adet gununu beklıyor yarın yıldönümünüz kesinleştirmeden söylemek de istemiyorum kan tahlili de yarın cıkıyor dıyorlar daha vermedim bende gıtmedım
Acile giderken 1 saat içinde çıkıor bilgin olsun .

Bat a 5 varken böyle çıkması çok olağan bencede hamilesin.. Kan veremezsen hassasiyeti yüksek olan erken gebelik testlerinden yapsana bize de haber ver :KK51:

Bat a 5 varken böyle çıkması çok olağan bencede hamilesin.. Kan veremezsen hassasiyeti yüksek olan erken gebelik testlerinden yapsana bize de haber ver :KK51:
Çarşıya gidecegım bugun az önce işim çıktı gitmem gerekıyo gıderken bı saglık ocagına sorarım pazartesı cıkar falan derse acıle gıder yaparım kan testını onunda yapamazsam artık hassas testlerden alır yaparım zaten test te almam gerek evde ıkı tane var bata 5 gun var yetmez bana hergün bı tane yapsam bile :-)tabiki haber veririm canım vermem mi :KK66:

Back