Hamile olabilirmiyim

Rezmiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
208
40
13
29
Ben daha yeni bi aylık evliyim ama 5 gündür beyler oluyo 5 gün öncesi mide yanması vardı sorna sabah kalktım idar değişti rengi sorna hafif mide bulantısı bugün kasıkta batma göğüs ucu acimasi daha var hasta olmama test olumsuz dediler daha yeniyse çıkmaz kızlar sizce

1 aylık evlisin hamile kalsan da bu belirtiler hemen olmaz. Sizinki daha çok idrar enfeksyonuna benziyor. İdrar testi verin renk değişikliği hamilelikte görmedim ben açıkçası.

Evet de çok istiyorum çok mu kaptırdım kendimi ki

Verdim bu arada ilaç kullandım geçti bu şey 5 gündür var yanma yok koku yök üşüme yök

Olur bn evlendim ilk haftası sürekli kusuyodummm hayattan nefret ettim pskolojik sandım ailemden ayrıldım ettim diye hamileyim şu an :) evliliğimle başabaş gidiyoo dur benim ilk testimde çift cizgi cıktı ama ikinci cizgi silikti erken gebelikte öle oluyomus tatlımm onu yap sora kan testide yaptrrsn emin olursun kesin :) predictor early eczaneden satın al yanılmıyo :))

Aa ama 5 günlükk onu görmedimm sistit de olabilirsin bekaret bozuldugunda oluyo ilişkiden sonra idrarını yapmayınca ama gönlünden hangisi geçiosa umarım o olur fakat hemen hamilelikle evlilik yürümüyo en başında cünkü hayattan nefret ediyosun kocanda anlayışsız biriyse eğer temeli yeni atılmış bi evlilik puff die darma duman olabiliyo göz önünde bulundur derim

Bugünde akıntı gibi bişey geldi benden hasta değilim bole kan mı desem kahve rengi mı karnım çok agrdi

Canım benm kafana takma hic reglin yaklaşıoda olabilir bnmde çözülürken ilk bata öyle geliodu eğer hamile değilsen acele etme ama gercekden evliliğin başında çok tercih edilcek bisey değil hayattan nefret ediyosun mide bulantısı baş dönmesi kusma etme ben sürekli yatıyorum yaşlı kadın gibi

Bence piskolejin bozuk hiç ole şey olur mu

Bence senin harmanlardan dolayı bölesin ole değil yanlış dusunuyon 31 de oldum 5 temizlendim 15 sonra tekrar mı olcam akıntı geliyo benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…