hamile olabilirmiyim yardimm

Ve an itibariyle adet olmuş bulunmakta yim . Rabbim sizin beklentilerin izi boşa cikarmasin.
Amin İnşallahh cümlemize yaşatsın o çift cizgileri İnşallahh en kısa zamanda hamile kalırsın Hepimiz Bekliyoruz Allahım nasıl bi bekleyiştir bu Hayırlısı inşallahh

Göğüslerim bu sefer inanılmaz şişti sadece ama sadece sol göğüsüm de hassasiyet var sol kasığımda şişlik var dün sabah elimle sertlik bile hissettim Her ay o kadar çok dinliyorum ve kontrol ediyorum ki kendimi acabamı diye
Yarın İdrar testi yapıcam bugün beklemek istiyorum

Kizlar bgn oglen ksn testi yaptitiyorum benim icin dua edin bgn 33.gunum
Arada yogun sancilarim vuruyo umarim adet olmam yaa gercekten cok umutlandim bu sefer.ama hamileykende sanci oldunu soyluyorlarr bakalim gorucem bgn :)

Kizlar bgn oglen ksn testi yaptitiyorum benim icin dua edin bgn 33.gunum
Arada yogun sancilarim vuruyo umarim adet olmam yaa gercekten cok umutlandim bu sefer.ama hamileykende sanci oldunu soyluyorlarr bakalim gorucem bgn :)
Hadi Hayırlısı Tatlım :) Umarım Test Sonucun pozitif olur İnşallah Tüm kalbimle dua edicem Güzel haberlerini bekliyorum Benim dün olmam lazımdı bu gün hala olmadım :)

Selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım gerçi uzun bir süredir sessiz tekipcinizim bana yardımcı olursanız sevinirim sat 27 ağustostu hesaplamalara göre bu ay 28 de adet olmam gerek ama ayın 20 sinde koyu kahverengi lekelenmem oldu 4 gün sürdü ama çok degil peçeteyi kirletecek kadar kasıklarımda yanma tarzımda sancılarım var belimdede aynı sanki acı biber sürmüş gibi bel kemiklerime daha öncelerinde adetimden once sadece hafif bel sancim olurdu göğüslerimin sadece uçlarında kabarıklıklar var sizce nedendir bunlar

Duygu benim ben şuan hamileyim bende öyle bir şey olmadı. ama arkadaşımda lekelenme olmuştu ,yerleşme kanaması diyorlar onun 1 kere olmuştu. senin 4 gün sürmüş, inş. ALLAH gönlüne göre verir

Selam Herekese Test yaptım ve silikte olsa 2. cizgiyi gördüm arkadaşlar daha önceden silikte olsa 2.cizgim cıkmamıştı :) umarım hamileyimdir öğlen yaptım testi sabah ilk idrarımla tekrarlıcam :)

Cok sevindim cnm hayirli olsun.
Buarada bende hamileyim kizlar yazmaya firsatim olmadi5+2 olduk bugun.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

2 senedir istiyorduk canim bu seferde olmadı kesin dedk ki bu ay korunalim heray stresden biktim dedim eşime çok şukur ki bu ay kamilyim

[QUOTE="duygutarik, post: 37135942, member: 6277almaysenedir istiyorduk canim bu seferde olmadı kesin dedk ki bu ay korunalim heray stresden biktim dedim eşime çok şukur ki bu ay kamilyim[/QUOTE]
Hayirlisi olsun canim, Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
bizede dua et olurmu suan okunan ezanin hurmetine Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah

Senide tebrik ederim canim, saglikla gelsin insallah bebisinBende yumurtlama gunlerimdeyim sanirim. 2 gunden beri karnim acayip sisti ve gecmeyen gaz sancilarim var, kasik agrilarimda oldu bu arada. Insallah gununu tutturabilmisizdirde hamilelik yonunde olumlu belirtilerdir bunlar.. senin bata yakinmi basladi karnindaki sislik yoksa yumutlamadan beri devammi ediyor canim?

Hayirlisi olsun canim, Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
bizede dua et olurmu suan okunan ezanin hurmetine Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah[/QUOTE]
Etmem mi kardeşim Allah isteyen herkeze tattırsın annelik duygusunu

Canim aynisi bende de oldu bu ay lekenme ve adettim 3 hundur geçiyor inş hamileyizdir bir bayansa boyle olmuş lekenme oluyormuş test yapmis hamile olduğunu ogrenmis

Bende hamileyim evde test yaptım bu sabah cikti birazdan da kanda baktırıcaz inşl seninde vardır canim benim lekeler hep devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…