- 20 Eylül 2013
- 72
- 13
- 34
-
- Konu Sahibi incitanesi91
gerçekten içime su serptin canım ya okadar moralim bozulduki buraya yazdım yani..keşke dediğin gibi olsa midem pek bulanmıyor ama bazı sabahlar tuhaf oluyor,geçen hafta bir gün bulanır gibi oldu öğürtü geldi sadece..neler oluyor bilemiyorum bi daha test yapmakta istemiyorum neyapacağımı şaşırmış durumdayım..sadece akıntı geliyor..geçmi yumurtladım desem şubatın ilk haftası hissettim ben yumurtladığımı..hemde şeffaf akıntı geldi çok..ne bileyim inşallah hamileymdir değilsede adet olayım bıktım beklemekten =(sevgili incitanesi , benimkide hemen hemen seninkiyle ayni oldu canim inan.2 ay once resmen aserdim, kasik agrisi batmalar mide bulantisi ama bi gittim negatif..!! sonraki ay 1 gun adet oldum resmen kahverengi gibi geldi dayanamadim trst yaptim hamile ciktim.2.cizgi coook silikti.bence vucudun hazirlaniyor olabilir.sakin kafana takma olurmu umudunuda kaybetme guzel haberlerin gelecek insallah.
inşallahh canım desteğin için çok sağol gerçekten..benimde göğüslerimin uçları acıyor bazen karınclanıyor ..karnımdada şişlik hissediyorum bakalım ne olacak .. bundan önceki hamileliğimdede böyle belirtiler yaşadım çünkü.hayırlısı artık :)inan taaaki gecen hafta ogrenene kadar aynisini yasadim inan bana.akinti bide gogusler patlicakmia gibi oluyodu.bence guzel haberlerin gelicek canim yeterki rahat ol ve mutlu ol canimbenim.azcik daha sabret minik mepeginin haberleri tez hayirlisiyla rabbim versin insallahh
yani sadece kahverengi mi geldi? insan delircek gibi oluyor böle olunca işte..seni çok iyi anlıyorumbenim bide subat 3 adet oldum olmadim bile 4unde bitti. subat 20 gibi sancilar huysuzluklar neler neler:) pskolojim.bozuldu inan.bide merak edip test yapinca negagif cikiyo insan cok uzuluyo iyi bbilirim
anladım canım keşke benimde öyle olsa..bekleyeceğim artık.haftaya muayene olmaya gideceğim ama ya doktor derse gebelik yok diye ondanda korkuyorum yine çok uzuleceğim..görünürmü bişey acabakanmi kahcerengimi inan cozemedim ama kahverengi diycem cunku o pedlerden 1 gun kullandim dusun bide, nasil anlatiyim ki bak sey gibiydi hani minik pet siselerin kapagi kadar geldi.azcik biseydi
şuan itibariyle adet oldum..neyse artık hayırlısı olsun umudum diğer aylara :)