• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim sizce

Cankuscan0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
16
0
1
34
Merhaba hanımlar bilginize ihtiyacım var herşey çok karısık... 3aylık evliyim...hamilemiyim bilmiyorum ama içimde bi his sanırım istiyorum diye beni dürtüyor...ben doğum kontrol hapı kullanıyordum ama sadece 3aydır...5-6-7-8-9-10-11-12kasım hapı almadım...hapı bırakınca 17kasımda adet oldum ama sadece 2gün sürdü ve normaldi..internette hap kullananların adet görmeleri hamilr de olsalar normal olduğunu okudum..test yaptım 18 ve 21kasımda ama negativ cıktı 21kasımda yaptığım testte ertesi günü incecik bir çizgi daha çıktığını gördüm..kafam çok karıştı acaba hamile olma gibi bi durumum söz konusu mu...doktor içinde erken değilmi cevaplarınızı beklıyorum..3gündürde adet sancısı gibi bi tuaf sancı var öyle şiddetli falan değil de hafif

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar bilginize ihtiyacım var herşey çok karısık... 3aylık evliyim...hamilemiyim bilmiyorum ama içimde bi his sanırım istiyorum diye beni dürtüyor...ben doğum kontrol hapı kullanıyordum ama sadece 3aydır...5-6-7-8-9-10-11-12kasım hapı almadım...hapı bırakınca 17kasımda adet oldum ama sadece 2gün sürdü ve normaldi..internette hap kullananların adet görmeleri hamilr de olsalar normal olduğunu okudum..test yaptım 18 ve 21kasımda ama negativ cıktı 21kasımda yaptığım testte ertesi günü incecik bir çizgi daha çıktığını gördüm..kafam çok karıştı acaba hamile olma gibi bi durumum söz konusu mu...doktor içinde erken değilmi cevaplarınızı beklıyorum..3gündürde adet sancısı gibi bi tuaf sancı var öyle şiddetli falan değil de hafif

regli ne zaman olman gerekiyor?

İlacı düzensiz kullandığın için regl düzenin bozulacak. Hormonlarınla oynamışsın ne yazık ki... Ara kanama vs yaşayabilirsin. Ben 4 yıl kullandım oradan biliyorum. Senin yerinde olsam doktora giderdim

Ilaci duzensiz kullandigin icin ara kanama olmussun bende yasadim ayni durumu.

Ayeica hamile oldugundan supheleniyorsan kan testi yaptir orda cikar.

Kan testi yaptirin. Eger gebelik varsa, dogum kontrol hapi kullanimi cok zararli diye biliyrm. En azindan iciniz rahat eder

Doğum kontrol hapını kestim birdahada içmedim aslında hamile kalmak istiyordum onun için öylece bıraktım bu durumda hamile olabilirmiyim acaba

Duzensiz dogum kontrol hapini kullanirsaniz kist bilr olabilir. Benim olusmustu. Saatini bile sasmamalisiniz ilacin.

Hamilelik dusunuyorsaniz adet tarihiniz tahmini olmamali! Duzenli not alin. Yumurtlama zamanini nasl hesaplayacaksiniz yoksa.

Allah herkesin gonlune gore versin :)

Doktoru aradım 2ay sonraya randevu veriyor hamileysen test yap cift cizgiyse tekrar ararsın diyorlar hayret birşey bu almanyada ki doktorlar

Orda sistem nasıl bilmiyorum ama. Anasağlığa bile gitsen bir kan testiyle hemen öğrenirsin. Ben Aile Hekimliğine gittim bhcg ölçtürmek istiyorum dedim hemen o gün öğrendim. En garanti kan testidir.

Ben testleri de erken yaptim bu durumda ne yapmalıyım doktorda önce test yap diyor ben bidahaki testi nezaman yapmalıyım

Bilemedimki. Testi 2 gün arayla yapmaya devam edin ikinci çizgi koyulaşıyorsa hamilesinizdir. Zaten başlarda çok silik çıkıyor.

Back