- 13 Haziran 2023
- 199
- 72
- 13
- 28
- Konu Sahibi damla kadir
-
ya su bekleyis adamı mahvediyo var ya bende yicem kafayudükkanı bırakamıyorum elemanım yok ki
inanki sen hamilesin gör bakya su bekleyis adamı mahvediyo var ya bende yicem kafayu
yani sonuclar onu gösteriyo ama su kimyasal kafaları karıstırdı anksiyetem tavan yaptı düşünmicem daha valla zaten kadın doğuma gittim bugün yaırn tekrar beta istedi. yarın benim adet tarihim şuan mesela adet olmaktan çok korkuyom kanama olmasından falaninanki sen hamilesin gör bak
allahım her şeyin hayırlısını kolaylıkla sağlasınKorkma kötüyü çağırma
amin bitanemmallahım her şeyin hayırlısını kolaylıkla sağlasın
damla bu arada gece e nabızı kontrol et canım gece çıkıyo sonuclar baznamin bitanemm
tamam canimin icidamla bu arada gece e nabızı kontrol et canım gece çıkıyo sonuclar bazn
ne cıkmıs sonucctamam canimin ici
hamile degilim bosuna sevindim yine olmadı askimne cıkmıs sonucc
kuzuşum yine olmadı demeeeeeee demekki vucudun hamilelige hazırlanıyo bu ay olmasa önümüzdeki ay olcak tevekkül ettthamile degilim bosuna sevindim yine olmadı askim
kuzum haber geldimi hamiş misinkuzuşum yine olmadı demeeeeeee demekki vucudun hamilelige hazırlanıyo bu ay olmasa önümüzdeki ay olcak tevekkül etttkendinide sakın sıkma
hazırlıyodur vucut tabikihazirliyomudur gercekden varmi ole bisi
bilmiyom ki bebiş bi beta değerlerim var yani rabbim hepimize nasip etsin dua ediyom napiyimkuzum haber geldimi hamiş misin
dualarimdasin canimin icibilmiyom ki bebiş bi beta değerlerim var yani rabbim hepimize nasip etsin dua ediyom napiyim
sen de benim lokummmumdualarimdasin canimin ici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?