Yarın tekrarlicam testı tekrar aynı olursa ertesı gun kana bakarım o zaman tesekkurlerTeste bakıldıgında hamilelik var gibi ama yarım saat çıkan sonra 2. Çizgi pek sağlıklı sonuç vermez biraz daha bekleyip testi yenileyin derim
Anlattıklarınızin hepsi hamilelik belirtisi. Uykuyla çok öğrenen var hamile olduğunu. İnş güzel haberlereİyi geceler kizlar bende bişey sormak istiyorum 3 gündür mide bulantısı var yemeklerlerden tiksinir şekilde koku hassasiyeti var bugünde çok idrar sorunu var belde kasıkta ağrı ve sancı var sürekli uyku halsizlik var ilişki isteğim hiç yok denecek kadar az ama günüme 7 gün fln var acaba hamilelik durumu varmı
İnşallah çok istiyoruz rabbim tüm isteyenlere nasip etsin günüm gelmediği için kesin bişey düşünemiyorum ama bu anlattıklarım var kasik ağrım dolaşarak agiriyor sanki kasiklarimla ağrı akıp geziyorAnlattıklarınızin hepsi hamilelik belirtisi. Uykuyla çok öğrenen var hamile olduğunu. İnş güzel haberlere
İşte ben öyle biryerde yaşıyorum ki sağlık ocağı yok kadın doktoruna da şartları var randevu vermeleri icinAslında kanda belli olur. Sağlık ocağında yaptır için içini yiyeceğinebende 1 haftalikken anlamıştım
Bunların hepsi hamilelik belirtileri, umarım gönlünüzden geçen neyse o olurİyi geceler kizlar bende bişey sormak istiyorum 3 gündür mide bulantısı var yemeklerlerden tiksinir şekilde koku hassasiyeti var bugünde çok idrar sorunu var belde kasıkta ağrı ve sancı var sürekli uyku halsizlik var ilişki isteğim hiç yok denecek kadar az ama günüme 7 gün fln var acaba hamilelik durumu varmı
Nasıl şart var ki doktora görünmek için. Şaşırdım açıkçasıİşte ben öyle biryerde yaşıyorum ki sağlık ocağı yok kadın doktoruna da şartları var randevu vermeleri icin
Nasıl şart var ki doktora görünmek için. Şaşırdım açıkça
Misal belirtiler varsa test yapican evde eğer çıkarsa arayıp randevu Alican oda en assa 3 haftaya randevu veriyorlar öyle gidiyonNasıl şart var ki doktora görünmek için. Şaşırdım açıkçası
İnşallah bide olmaz diye endişeliyim korkuyomBunların hepsi hamilelik belirtileri, umarım gönlünüzden geçen neyse o olur
Korkmayın rahat olun, stres adeti tetikleri, pozitif düşünün ki bebek tutunsunİnşallah bide olmaz diye endişeliyim korkuyom
Bilmiyorum kafayı yiyecem ilaç icicem ama icemiyorum korkuyorumKorkmayın rahat olun, stres adeti tetikleri, pozitif düşünün ki bebek tutunsun
Bugun tekrar test yaptım tekrar sılık cıktı ılıskının ustunden 10 gun falan gecmıstı bugun yaptıgım test bu4 gün önce yani test verdiğiniz de ilişkinin üstünden kaç gün geçmişti
Teste göre var ama kanda cokmadihina göre ya geç döllenme
Ya da kuruma çizgisi
Bugun tekrar test yaptım tekrar sılık cıktı ılıskının ustunden 10 gun falan gecmıstı bugun yaptıgım test bu
Kan testi yaptım negatif cıktı anlamadığım sey bu kaset testlerın hepsımı bozuk 3 tane test yaptım hepsı soluk ıkıncı cızgı vardıMerhaba kızlar 1 bucuk haftadır mıde bulantısı yasıyorum bır cok test yaptım hep negatıftı 4 gun once kan versım negatif cıktı adetıme 3 gun kaldı bugun tekrar kaset test yaptım ılk baktıgımda tek cızgıydı ama yarım saat sonra ıkıncı cızgı gorundu mıde bulantısı devam edıyor fikirlerınızı alabılırmıyım tesekkur ederım sımdıden
Eğer 10 dakikayı geçtilerse ondan olabilir. Markalar neydiKan testi yaptım negatif cıktı anlamadığım sey bu kaset testlerın hepsımı bozuk 3 tane test yaptım hepsı soluk ıkıncı cızgı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?