Hamile olabilirmiyim kızlar

Tugcemnur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
4
1
1
27
Merhaba kızlar 1 bucuk haftadır mıde bulantısı yasıyorum bır cok test yaptım hep negatıftı 4 gun once kan versım negatif cıktı adetıme 3 gun kaldı bugun tekrar kaset test yaptım ılk baktıgımda tek cızgıydı ama yarım saat sonra ıkıncı cızgı gorundu mıde bulantısı devam edıyor fikirlerınızı alabılırmıyım tesekkur ederım sımdıden

Eklentiler

• 369E7505-1737-47EC-9673-A155E60EC287.jpeg
    369E7505-1737-47EC-9673-A155E60EC287.jpeg
    83,5 KB · Görüntüleme: 133
  • 75ABAD75-6C72-434B-86E0-E7A2766D749D.jpeg
    75ABAD75-6C72-434B-86E0-E7A2766D749D.jpeg
    88,4 KB · Görüntüleme: 130
4 gün önce yani test verdiğiniz de ilişkinin üstünden kaç gün geçmişti

Teste göre var ama kanda cokmadihina göre ya geç döllenme
Ya da kuruma çizgisi

İyi geceler kizlar bende bişey sormak istiyorum 3 gündür mide bulantısı var yemeklerlerden tiksinir şekilde koku hassasiyeti var bugünde çok idrar sorunu var belde kasıkta ağrı ve sancı var sürekli uyku halsizlik var ilişki isteğim hiç yok denecek kadar az ama günüme 7 gün fln var acaba hamilelik durumu varmı

İyi geceler kizlar bende bişey sormak istiyorum 3 gündür mide bulantısı var yemeklerlerden tiksinir şekilde koku hassasiyeti var bugünde çok idrar sorunu var belde kasıkta ağrı ve sancı var sürekli uyku halsizlik var ilişki isteğim hiç yok denecek kadar az ama günüme 7 gün fln var acaba hamilelik durumu varmı
Anlattıklarınızin hepsi hamilelik belirtisi. Uykuyla çok öğrenen var hamile olduğunu. İnş güzel haberlere🙏

Anlattıklarınızin hepsi hamilelik belirtisi. Uykuyla çok öğrenen var hamile olduğunu. İnş güzel haberlere🙏
İnşallah çok istiyoruz rabbim tüm isteyenlere nasip etsin günüm gelmediği için kesin bişey düşünemiyorum ama bu anlattıklarım var kasik ağrım dolaşarak agiriyor sanki kasiklarimla ağrı akıp geziyor

Aslında kanda belli olur. Sağlık ocağında yaptır için içini yiyeceğine☺️ bende 1 haftalikken anlamıştım

Bunların hepsi hamilelik belirtileri, umarım gönlünüzden geçen neyse o olur ☺️

4 gün önce yani test verdiğiniz de ilişkinin üstünden kaç gün geçmişti

Teste göre var ama kanda cokmadihina göre ya geç döllenme
Ya da kuruma çizgisi
Bugun tekrar test yaptım tekrar sılık cıktı ılıskının ustunden 10 gun falan gecmıstı bugun yaptıgım test bu

Eklentiler

• 45AC66F0-ED40-426D-AE4B-EF5E6051CF3B.jpeg
    45AC66F0-ED40-426D-AE4B-EF5E6051CF3B.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 98
Merhaba kızlar 1 bucuk haftadır mıde bulantısı yasıyorum bır cok test yaptım hep negatıftı 4 gun once kan versım negatif cıktı adetıme 3 gun kaldı bugun tekrar kaset test yaptım ılk baktıgımda tek cızgıydı ama yarım saat sonra ıkıncı cızgı gorundu mıde bulantısı devam edıyor fikirlerınızı alabılırmıyım tesekkur ederım sımdıden
Kan testi yaptım negatif cıktı anlamadığım sey bu kaset testlerın hepsımı bozuk 3 tane test yaptım hepsı soluk ıkıncı cızgı vardı

Back