- 29 Mart 2013
- 633
- 348
- 358
- Konu Sahibi ToprakAnA2014
ben hala adet olmadım hergün buraya yazıymde zaman çabuk geçsin :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hala adet olmadım hergün buraya yazıymde zaman çabuk geçsin :))
test aldın mı canım ? yapsana sabah
almadım canım yarın yapamayabilirim sınavım var okula geçicem belki akşam bekletip yaparım muhtemelen sınavdan gelince uyurum zaten uyandıktan sonra yaparım...
almadım canım yarın yapamayabilirim sınavım var okula geçicem belki akşam bekletip yaparım muhtemelen sınavdan gelince uyurum zaten uyandıktan sonra yaparım...
yarın banada haber ver yütttfeeeennn
meraktan çatlarım yoksa kız
veririm canım hemen yazarım olumluda olumsuzda netleşsinde başka bişi istemiyorum belirsizlik çok yıpratıo yaa
kesinlikle canım bakalım yarın ola hayrola:)
seninde başka bebişin yok dimi canım? çocuk falan ilk olucak eğer olursa?
canım bu gün test yapacaktın ne oldu merak içindeyim
test aldın mı canım ? yapsana sabah[/
slm kızlar yorumlarınız okudum aranıza katılamk istedim ..bende beklemedeyim adetim 14 geçti kan testim negatif ama hala gelen giden yok hakımızda hayırlısı bende erken yumurta yetmezliği var adetlerim o yüzden hep düzensiz ...seninle yakınız canım bende tekirdağa muratlıda oturuyorum..
canım yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadm az önce deli gibi başım dönüyodu.. bilmiyorum vallai bir an önce adet olsamda kurtulsam.
hg canım memlekettlim memnun oldum
yumurta yetmezliğini duymadım daha önce tatlım benimde adetlerim 3 aydır düzensiz ama dr bi sorun yok dedi...
inşallah rabbim isteyen herkese bu lutfunu sunsun